Missa inte dessa erbjudanden!

10
Kampanj
14
458 kr
Paketpris
17 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

2 x GAAM Whey & Oats 1 kg

1 st
189 kr -17%
2 kg
378 kr -14%
4 kg
756 kr -8%
439 kr / 378 kr
358 kr

Tidigare lägsta pris

358 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
458 krSumma av lösa artiklar:Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(9)

Mest populära från Blandprotein

 • Beskrivning
 • GAAM Whey & Oats passar dig som letar efter en produkt med många användningsområden och fullspäckad med nyttiga proteiner samt kolhydrater!
  GAAM Whey & Oats är en lättblandad pulvermix med instantiserat havremjöl och högkvalitativt protein. Sammansättningen är en perfekt avvägd blandning av långsamma kolhydrater, mättande fibrer och muskelbyggande protein!

  • Hög proteinhalt
  • Låg laktos
  • Främjar muskeltillväxt
  • Kolhydrater med lågt GI
  • Beta-glukander för en jämnare blodsockerkurva


  Som en del av en hälsosam livsstil!

  Whey & Oats har många användningsområden då den fungerar både som ett muskelbyggande tillskott, perfekt integrerad i vardagen som mellanmål, frukost eller måltidsersättning.

  Proteinerna i Whey & Oats kommer mestandels från vassle, och i denna produkt har man använt vassle som har ett högt biologiskt värde och en hög smältbarhet. Med tanke på vassleproteinets fina egenskaper, är denna produkt särskilt lämplig att intas efter intensiv träning.

  Som kolhydratkälla har man havremjöl som har ett lågt GI värde, vilket inte skapar blodsockersvängningar som vanligt socker kan göra. Havremjölet kommer från GMO-fria grödor.


  Doseringsförslag:
  Blanda 1 skopa (ca 50 g) pulver med 300-400 ml vatten i en shaker. Perfekt som mellanmål eller frukost!
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Nötter
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll


 • Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om vassleprotein

  Vad är vassleproteinprodukter?
  Vassleproteinprodukter är kosttillskott som är baserade på vassleprotein, en av de två huvudsakliga proteinkomponenterna som finns i mjölk (den andra är kasein). Vassleproteinprodukter har blivit populära inom fitness- och hälsobranschen på grund av sina många fördelar för muskeluppbyggnad och återhämtning.

  Hur använder jag vassleprotein?
  Det vanligaste är att man blandar ner pulvret i en shakerflaska med vatten och skakar den kraftigt i 15-30 sekunder tills pulvret är ordentligt blandat. Andra föredrar att strö pulvret över sin smoothie. Du väljer! Om du vill spicea till din proteinshake kan du tillsätta toppings som frukt, bär, nötter eller honung.

  Finns det några biverkningar med att konsumera vassleprotein?
  Vassleprotein är vanligtvis säkert för de flesta människor när det konsumeras i måttliga mängder. Vissa individer kan uppleva milda magbesvär som gas eller uppblåsthet när de först börjar använda vassleprotein, men detta försvinner oftast med tiden när kroppen vänjer sig

 • FAQ

Recensioner (9)

9 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jeff Lindqvist 2024-04-21
Använt tillsammans med frukosten. Ger en riktig boost till energin under dagen och träningen. Vaniljen smakar 5/5, riktigt god!
Maria Hjälmarsjö 2024-02-24
Sonen älskar gröten med chokladsmak o äter den till frukost varje dag med ett ägg. Innan var det lite si o så med frukosten. Vi är mkt nöjda.
Susanne 2023-12-12
Har provat chokladsmak och är inne på 2-a påsen. Blandar med mjölk. Smaken är toppen och känslan i kroppen lika så. Mindre värk och ömhet i musklerna. Så glad att jag valde denna produkt.
Richard 2023-07-12
Enkelt och problemfritt från beställning till leverans!
Visa fler
9 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5