Swedish Supplements Flex Support, 180caps - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Swedish Supplements Flex Support, 180caps i gruppen Led & Muskelvärk hos Proteinbolaget.se (PB-39212)

Swedish Supplements Flex Support, 180caps

Handla vidare
Gå till kassan
Swedish Supplements Flex Support, 180caps i gruppen Led & Muskelvärk hos Proteinbolaget.se (PB-39212)
Ambassadör - Grupp 1
Ederer Athletes
Ambassadör - Grupp 2
Swedish Supplements Flex Support, 180caps

Swedish Supplements Flex Support, 180caps

219 kr
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-39212
Info:

Flex support från Swedish Supplements innehåller en komplex sammansättning av populära ingredienser för ledsupport bland annat MSM nyponextrakt och äggskalsmembran. Nypon hjälper till att underhålla styrka samt flexibilitet och rörlighet hos leder. Vare sig man lider av artros eller förslitningsskador på grund av arbete eller elitidrottande har man en god hjälp av detta tillskott. Med åldern minskar bildningen av nytt ledbrosk medan det gamla slits och slutresultatet kan vara minskad rörlighet stelhet och smärta i leder som knä, axel eller handled. Ämnena i Flex support har dokumenterad effekt i att lindra detta. Här omnämns några.

  • Noggrant utvalda dokumenterade ingredienser
  • Ökar ledernas rörlighet
  • Motverkar nedbrytning av ledbrosk
  • Smörjer och skyddar
  • Minskar smärta


Nypon
 upplevs kunna lindra ledvärk och det är galaktolipiden GOPO, ett ämne som finns i nypon som har en antiinflammatorisk verkan som hjälper till att lindra värken. GOPO består av fettsyror och glukosföreningar. Lokalt verkar nyponpulvret genom att hämma de vita blod kropparna något från att nå inflammationen och därmed så minskar svullnaden och värken. Detta gör så att man blir rörligare och får mindre värk.


MSM 
är en svavelförening som finns naturligt i kroppen och hos djur, frukt, grönsaker och spannmål. MSM innehåller svavel, som kroppen behöver för att bilda bindväv. Vid artrosbesvär är svavelkoncentrationen i brosk endast 1/3-del av koncentrationen hos friskt brosk. Den svavelhaltiga aminosyran cystin förekommer också i mindre mängd hos artrospatienter. Detta faktum gör att det kan vara betydelsefullt att ta ett tillskott med organiskt svavel.


Vitamin C
 är en antioxidant som skyddar bindväv som ligament, senor, hud, ben och leder. C-vitamin bidrar till att bildande av kollagen för normal funktion av ben och brosk.


Kondroitin
  är ett kroppseget ämne som finns naturligt i kroppensbrosk och bindväv. Det anses kunna lindra symtom vid artros på liknande sätt som glukosamin.


Ä
ggskalsmembran Ovomet TM  ger kroppen alla viktiga näringsämnen som finns i ledbrosk, inklusive, kollagen, kondroitin, hyaluronsyra, elastin och andra proteiner. Äggskalsmembran består av fibrösa proteiner, inklusive kollagen typ 1 ,  liksom andra bioaktiva komponenter.

Storlek:
180 Kapslar.
Omdöme
Se fler varor
Swedish Supplements Creavolution Engine 0.5kg
Fler varianter
Ett välsmakande och komplett kreatin från välkända Swedish Supplements.
299 kr
Swedish Supplements Whey Protein Deluxe 1kg
Fler varianter
Swedish Supplements har åter igen lyckats skapa en riktig högkvalitativ produkt, denna g...
249 kr
Swedish Supplements BCEAA 500g
Fler varianter
Tag dina resultat till nästa nivå med hjälp av en av världens mest avancerade ...
399 kr