Missa inte dessa erbjudanden!

4
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

KLEEN Premium Collagen Complex 200g

259 kr
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Inspiration från andra

Mest populära från Led- & muskelvärk

 • Beskrivning
 • KLEEN Premium Collagen Complex innehåller hydroliserat peptan-kollagen typ 1, hydroliserat peptan-kollagen typ 2 (peptan IIm) och C-vitamin. C-vitamin bidrar till broskets normala funktion samt till en normal kollagenbildning.
  Både kollagen typ 1 och 2 är i peptidform vilket optimerar både upptag och användandet i kroppen. Kollagenet är bovint, har en neutral smak och doft och är lättlösligt i både kall och varm dryck. Kollagenet är paleo- och ketovänligt.

  • Lättlösligt pulver
  • Naturell smak
  • C vitamin
  • Kollagen typ 1 och 2


  Vad är kollagen?

  Kollagen utgör cirka 30 procent av kroppens protein är det vanligast förekommande proteinet i kroppen. Det är ett så kallat strukturprotein som främst förekommer i stödjevävnader så som i skelett, muskler, brosk och all typ av bindväv. Hud, hår, naglar, senor, ligament och blodkärl är exempel på bindväv som får sin struktur och stadga från kollagen.

  Hittills har man identifierat 28 olika former av kollagen i kroppen. Typ 1-3 är dock de vanligaste, 90 procent av kroppens kollagen utgörs av kollagen typ 1. Kollagen typ 2 är dock det mest dominerande i kroppens leder.


  Doseringsförslag:
  1 msk (ca 5 g) dagligen. Tillsätts med fördel i kalla eller varma drycker, shakes, yoghurt samt smoothies.

  Storlek:
  200 g.

  Diet:
  Paleo
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  200 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 100 g
  Energi1495 kJ / 356 kcal
  Fett0 g
  - varav mättat fett0 g
  Kolhydrater2 g
  - varav sockerarter0 g
  Protein87 g
  Salt1,5 g
  Vitamin C800 mg (1000% DRI)

  Ingredienser: Hydrolyserat Typ 1 collagen (bovine) Peptan®, Hydrolyserat Typ 2 collagen (bovine) Peptan IIm®, kalciumaskorbat (vitamin C).
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Lena Adler 2022-01-10
Jag har testat några olika kollagenpulver. Det som gör att Collagen Complex förtjänar första plats, är att det även innehåller typ 2, vilket är ovanligt. C-vitamin är också ett välbehövligt tillskott. Jag märker skillnad i mina leder, så kommer inte att byta variant igen.
Camilla Hagman 2022-01-04
Tyvärr är smaken och lukten ganska hemskt. Sen om den gör sin grej återstår att se..
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5