Missa inte dessa erbjudanden!

19
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA Collagen 300 g

269 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Black Raspberry Lagervara Bäst före: Lemonade Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(5)
ID: PB-983

Inspiration från andra

Mest populära från Kollagen

 • Beskrivning
 • Effektiv och välsmakande kollagendryck från BioTechUSA.
  Kollagen och hyaluronsyra, det låter bekant, eller hur? Det finns knappast några kosmetiska produkter mot kråkfötter och fina linjer som inte innehåller dessa två effektiva ingredienser. Dessa är naturligt förekommande i kroppen och spelar en viktig fysiologisk roll både hos män och kvinnor men med åldern så avtar produktionen vilket leder till rynkor och ledproblem.

  • 13 g kollagen per portion
  • Vitamin C & E
  • Hyaloronsyra
  • Fri från laktos, gluten och socker


  Välgörande innifrån och ut!

  BioTechUSA Collagen är praktiskt nog berikad med både hyaluronsyra och kollagen. Den innehåller även C-vitamin som bidrar till kroppens egen kollagenproduktion, vilket i slutändan hjälper till att bevara hälsan i din hud, blodkärl, ben, brosk, tänder och tandkött. Produktens E-vitamininnehåll spelar en viktig roll i skyddet av celler mot oxidativ stress.


  Doseringsförslag:
  Blanda en portion (15 g) pulver med 200 ml vatten i en shaker. Ta 1 portion om dagen.

  Storlek:
  300 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Gluten, Laktos, Socker
  Målsättning:
  Må bra
  Smak:
  Hallon
  Storlek:
  300 g
  Kategorier
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: Hydrolyserat nötkollagen 88%, surhetsreglerande medel (citronsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumoxid), smakämnen, hyaluronsyra 0,7% (innehåller SOJA), L-askorbinsyra, grädde [delvis hydrerat kokosfett, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel (E471, E472a), glukossirap, sackaros, MJÖLKprotein, stabiliseringsmedel (kaliumfosfater), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater)], sötningsmedel (sukralos), salt, DL-alfa-tokoferylacetat, färgämnen (AlluraRed AC, indigotin).

  Tillverkad i en anläggning som tillverkar MJÖLK, ÄGG, GLUTEN, SOJA, KRÄFTDJUR, svaveldioxid och NÖTTER
 • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Vic Toria 2024-04-11
Mycket god smak! Dricker den i kombination med magnesium och det blir en riktig boost för både kropp och själ. Både kroppen och psyket orkar mer
MB 2024-02-20
Första gången som jag provar den. Tycker om att den innehåller magnesium, men tycker inte om att den innehåller aspartam.
Arturas 2023-05-18
I am 44 years old, going to gym 4 times per week and this product helping much.
Istvan Nemeth 2022-05-23
Nytt för mig ... första gången som jag provar denna produkt .... Så får vänta med ett utlåtande... men smaken är det absolut inget fel på ..//
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5