Fairing Joint Fusion 120 caps - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Du kanske är intresserad av

7

Fairing Joint Fusion, 120 caps

(0)
Joint Fusion skyddar dina leder från slitage vid hård fysisk träning och ger utmärkt näring till leder för ett – om möjligt – rörligare liv! Läs mer.
Artnr: PB-1192
349 kr

30 dagars öppet köp

Fri frakt över 499 kr & fri retur

Prisgaranti
 • Beskrivning
 • Joint Fusion skyddar dina leder från slitage vid hård fysisk träning och ger utmärkt näring till leder för ett – om möjligt – rörligare liv!

  Joint Fusion innehåller MSM (Metylsulfonylmetan) och är en naturligt förekommande svavelförening. Svavel är en livsviktig mineral som har positiva egenskaper på leder, bindväv och brosk. Upprätthållande av svavelnivån inverkar starkt på vårt allmäntillstånd. Svavel ingår i kroppens alla vävnader och är viktig i flera föreningar som vitaminer, enzymer och hormoner.

  MSM påverkar:

  •  Kollagenbildningen. Kollagen är den sammanhållande substansen i bindväv och brosk som finns i våra leder. Genom att förse kroppen med svavel kan man bibehålla sunda och friska leder.

  • Musklerna. Svavelbrist kan leda till diffusa muskelbesvär och sämre återhämtning efter exempelvis ett intensivt träningspass.

  • Humöret. Även humöret kan påverkas eftersom svavel behövs vid producerandet av humörreglerande ämnen.

  Cissus quadrangularis är en medicinalväxt som i gamla Ayurvedatexter beskrivits ha mycket positiva effekter på benfrakturer. Cissus har snabbt blivit ett väldigt populärt tillskott i USA p.g.a att det har muskelökande egenskaper och för att det stärker upp leder, ligament, muskelfästen och liknande som tar mycket stryk vid hård träning. Studier visar att Cissus är en glukokortikoid-antagonist, dvs ett ämne som motverkar glukokortikoider (muskelnedbrytande hormon som t.ex. kortisol). Flertalet studier har genom åren visat att glukokortikoider och kortison medverkar till nedbrytning av både ben och muskelvävnad.

  Nyponpulver (rosa kanina): Nyponextrakt har visat sig väldigt gynnsamt för lederna. Kontinuerligt intag kan förbättra rörligheten och höja livskvaliteten och det allmänna välbefinnandet. Dess unika fördelar har på sistone uppmärksammats i många olika medier.

  Nypon är mest känd för sitt rika vitamin-C innehåll, men innehåller även de fettlösliga vitaminerna A och E samt karotenoider som betakaroten, lykopen och lutein. Men nypon innehåller även flavonoider och hälsosamma fettsyror och det är framför allt dessa som är så gynnsamma för lederna. Ett av de viktigaste ämnena är en galaktolipid som liknar cellmembranens fosfolipider.

  Doseringsförslag:
  Två kapslar 2 gånger dagligen.

  Storlek:
  120Kapsla
 • Innehåll
 • Portion: 2 kaps (60 portioner)
  Innehåll per1 portion
  MSM500 mg
  Cissus400 mg
  Rosa Kanina200 mg
  - nypon extrakt

  Ingredienser:
  MSM, cissus, Rosa Kanina (nypon extrakt), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesium stearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselmaterial (bovint gelatin).

  Viktigt:
  Kosttillskott bör en användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Använd ej om du är gravid, ammar, är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna eller har hjärtproblem. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
 • Omdömen
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar