Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Green Friday

Green Friday uppstod som vårens version av Black Friday och har blivit vårens största shoppingdag. Under Green friday har du möjlighet att ta del av riktigt grymma priser på våra favoritprodukter på Proteinbolaget. 

Green friday vårens absolut största shoppingdag! På Proteinbolaget vill vi även uppmuntra köp av produkter som genom ett närmat bäst före-datum annars skulle gå till spillo. Ett bäst före-datum är i hög grad en rekommendation samt en garanti från tillverkaren att produkten håller samma goda kvalitet som när den tillverkades. Istället leder det till att produkter slängs i onödan, istället för att titta, lukta och smaka på produkten. Spana därför in vår outlet/sista chansen när Green Friday är runt hörnet. Produkter som bars, kosttillskott, drycker och andra livsmedel kommer finnas tillgängligt.


Green Friday – motsvarigheten till Black Friday

Liksom Black Friday är höstens största shoppingdag är Green Friday vårens största shoppingdag och den brukar infalla mot slutet av april. 2022 är Green Friday den 22 april och flertalet butiker ställer upp. Dock hittar du den allra grönaste rean här på Proteinbolaget!