Missa inte dessa erbjudanden!

1
1395 kr
Paketpris
28 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Get In Shape Pack

999 kr
1395 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Söker du efter ett kosttillskottspaket som kan ta din träning och hälsa till nästa nivå? Vårt specialdesignade paket med kosttillskott inkluderar allt du behöver för att optimera din träningsrutin och uppnå dina mål, från muskeltillväxt till fettförbränning.
  Med vårt kosttillskottspaket kan du optimera din träning och nå dina mål snabbare och mer effektivt. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en motionär, är vårt paket utformat för att passa alla nivåer av träningsintensitet.

  • Perfekt träningspaket
  • Aminosyror
  • Proteinpulver
  • Fettförbrännare


  Ta din träning och hälsa till nästa nivå med vårt kosttillskottspaket - ditt ultimata verktyg för att uppnå dina fitnessmål. Beställ nu och ta det första steget mot en hälsosammare, starkare och mer vältränad version av dig själv.

  Proteintillskott: Vårt högkvalitativa proteinpulver är den perfekta källan till muskeluppbyggande proteiner. Det hjälper dig att återhämta dig snabbare och stödjer muskeltillväxt.

  Kasein: Kasein är en långsamt absorberad proteinkälla som är idealisk för nattligt intag. Det hjälper till att förhindra muskelnedbrytning och främjar återhämtning under sömnen.

  EAA (Essentiella Aminosyror): EAA är byggstenarna för dina muskler. Vårt tillskott säkerställer att du får de nödvändiga aminosyrorna för att maximera muskeltillväxt och återhämtning.

  Fettförbrännare: Vår fettförbrännare är utformad för att hjälpa dig att effektivt minska kroppsfett dygnet runt samtidigt som den ger extra energi under dina träningspass.

  För doseringsförslag, ingredienser samt övrig information klicka på respektive länk.
  Målsättning:
  Bli stark, Må bra
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5