Missa inte dessa erbjudanden!

201
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM EAA 400 g

1 st
199 kr -26%
2 st
398 kr -22%
3 st
597 kr -18%
269 kr / 199 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Candy Monkeys Lagervara Nyhet Bäst före: Summer Mango Lemon Lagervara Nyhet Bäst före: Sour Cherry Lagervara Bäst före: Grapple Lagervara Bäst före: Sour Cola Lagervara Bäst före: Fruit dummies Lagervara Bäst före: Sour straps Lagervara Bäst före: Sour Pops Lagervara Bäst före: Sour Apple Lagervara Bäst före: Fresh Peach Lagervara Bäst före: Tropical Pineapple Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Välj produkt i listan ovanför
(393)
ID: PB-8747

Inspiration från andra

Mest populära från EAA

 • Beskrivning
 • GAAM EAA är inte bara helt komplett utan den smakar också fantastiskt bra!
  GAAMs EAA är ett tillskott med essentiella aminosyror som är av stor vikt för proteinsyntesen samt muskeluppbyggnaden. Essentiella aminosyror betyder att det är aminosyror som kroppen behöver men inte kan producera på egen hand.

  • Innehåller 36 serveringar
  • Snabbt upptag i kroppen
  • Återhämtar dina muskler
  • Essentiella aminosyror


  EAA och träning

  Fördelen med aminosyror som EAA är att det är protein i ren form. Det innebär att din kropp kan ta upp det direkt och det blir tillgängligt för dina muskler på bara några minuter. Proteinpulver måste brytas ned till aminosyror innan det kan tas upp av din kropp ordentligt, vilket är rätt alternativ när du vill förse kroppen med protein under en lite längre tid.

  Att dricka EAA före/under/efter ditt träningspass är ett enkelt sätt att stimulera muskeluppbyggnaden och hjälpa muskelreparationen. Plus det kan vara mycket godare än att dricka vanligt vatten under ditt träningspass.

  EAA eller BCAA?

  EAA kallas för essentiella aminosyror och BCAA kallas för grenade aminosyror. EAA är en sammansättning av nio aminosyror i jämförelse med BCAA som innehåller tre. Båda har en positiv effekt på återhämtningen och proteinsyntesen. Valet gör du beroende på vilka och hur många aminosyror du vill få i dig.


  Doseringsförslag:
  blanda 1 skopa (ca 13 g) med 300 ml vatten i en shaker. Kan med fördel användas både före, under & efter träning.

  Storlek:
  - Innehåller 400 g x 3 (90 portioner).
  - Burkens totala kapacitet 750 ml.

  Diet:
  Vegan, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler
  Smak:
  Ananas, Äpple, Cola, Fruktnappar, Körsbär, Lemon, Mango, Persika
  Storlek:
  400 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 13 g)

  L-Leucin3000 mg
  L-Glutamin1000 mg
  L-Glycin1000 mg
  L-Lysin1000 mg
  L-Valin500 mg
  L-Isoleucin500 mg
  L-Alanin350 mg
  L-Fenylalanin350 mg
  L-Treonin350 mg
  L-Histidin350 mg
  L-Metionin350 mg
  L-Tryptofan350 mg

  Sour Cola:
  Ingredienser:
  L-Leucin, L-glutamin, L-glycin, L-Lysin, L-valin, L-isoleucin, L-alanin, L-fenylalanin, L-treonin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan, aromer, äppelsyra, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).

  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Fruit Dummies, Sour Straps, Strawberry Lime:
  Ingredienser: L-Leucin, L-glutamin, L-glycin, L-Lysin, L-valin, L-isoleucin, L-alanin, L-fenylalanin, L-treonin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan, aromer, äppelsyra, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Sour Pops, Super Sour, Grapple:

  Ingredienser: L-Leucin, L-glutamin, L-glycin, L-Lysin, L-valin, L-isoleucin, L-alanin, L-fenylalanin, L-treonin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan, aromer, äppelsyra, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin 

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

  Bäst före: se förpackning.
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (393)

393 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Malin 2024-03-03
Verifierat köp
En klar favorit
Rebecca A 2024-03-02
Verifierat köp
Ok, lade en beställning på GAAM EAA (premiär för mig med EAA) och lite annat smått och gott IGÅR! Idag fick jag paketet (sjukt snabbt). Gick på recensionerna här och tog Tropical pineapple trots att jag vanligtvis inte gillar söta smaker. Det visade sig vara ett fantastiskt bra beslut. Godaste smaken jag någonsin smakat. Hur många gånger får man dricka det här per dag (frågar åt mig själv)? Och så fick jag en liten bonus av Proteinbolaget i min kartong. 😍 Stort tack för det! Supernöjd!
Maggie 2024-02-19
Verifierat köp
Tropical pineapple burn bra smak 😍 Blev piggare och inte sugen för äta i många timmar . Jätte bra produkt och jag rekommenderar! Jag är så nöjd och äntligen har hag inte ångrat mig.
Yonna 2024-01-29
Verifierat köp
Jag har svårt att dricka bara vatten till träningspassen och därför köper jag denna så jag får i mig ordentligt med vätska till träningen. Den här smaken var ny för mig och jag älskar att den inte är för söt😂
Visa fler
393 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5