Missa inte dessa erbjudanden!

14
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

C.P. Sports Hand Grip Adjustable 10-40 kg

169 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Dragremmar & Grepp

 • Beskrivning
 • Träna din greppstyrka med justerbart motstånd!
  Är greppet din svaga länk i träningen och gör att du inte kan genomföra dina övningar fullt ut? Få muskelgrupper är lika involverade och betydelsefulla som dina händer och underarmar. Många gånger kanske du har känt att det finns ytterligare kraft i den muskel som du tränar för stunden, men inte klarat att genomföra de där sista repsen pga. att greppet sviker.

  • Ökad greppstyrka
  • Justerbart motstånd
  • Portabel

  Hand Grip Adjustable är det perfekta redskapet för att träna din greppstyrka oavsett om du är nybörjare eller har ett tränat handgrepp. Redskapet har ett steglöst justerbart motstånd på 10-40 kg och ger ett flexibelt träningsområde.
  Övningen går ut på att trycka ihop och stänga handtaget upprepade gånger.

  Tack vare en smart och smidig design så tar du enkelt med dig Hand Grip Adjustable och kan träna vartsomhelst.

  Anti-glid handtag säkerställer ett bra grepp.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Adam Hellstrom 2022-12-09
Kära Proteinbolaget, Jag vill ge er ett stort tack för den Hand Grip Trainer jag köpte från er. Jag är mycket nöjd med produkten och har redan sett stora förbättringar i min greppstyrka sedan jag började använda den. Jag älskar att den är enkel att använda och att den är mycket effektiv. Jag gillar också att den är liten och lätt, vilket gör den lätt att ta med mig när jag är på resande fot. Tack igen för en fantastisk produkt och håll utkik efter mina framtida beställningar. Med vänliga hälsningar, Adam.
Christoffer 2021-03-25
Vart ska jag börja? Min handstyrka kommer sätta skräck i varje volleyboll motståndare, jag kommer kunna smälla bort grabbarnas försök till dunk på basketplanen. Smidig produkt som jag kan använda överallt, under fotbollsmatchen på tvn kan man pressa ihop den. Under besöket på toa kan man passa på. Frågan är när det kommer bli nästa nya accessoaren. Airpods är 2020, denna handgrip är 2021!!
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5