Missa inte dessa erbjudanden!

8
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

Strength Dragremmar Läder

149 kr / 119 kr
119 kr

Tidigare lägsta pris

119 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Mest populära från Dragremmar & Grepp

 • Beskrivning
 • Skinnremmar med löpande ögla från Strength Sport Nutrition.
  Skinnremmar med löpande ögla från Strength Sport Nutrition. Dragremmar är ett oumbärligt redskap vid tunga lyft och effektivare träning.

  • Ökad greppstyrka
  • Ökad kontroll
  • Ökad stabilitet
  • Ökad säkerhet

  Strength Sport Nutrition dragremmar låter dig lyfta tyngre och med större säkerhet. Dessutom har dragremmar den värdefulla effekten att den tillåter dig att fokusera på den muskel du tränar genom att avlasta greppet dvs att du drar med ryggen istället för biceps och underarmar vid te.x latsdrag. 


  Material:
  Läder.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Martin 2023-05-28
Bra dragremmar som kräver lite användning innan dom känns sköna. Kan färga av sig lite mot huden i början också men kan lätt tvättas bort. Hade better bodies dragremmar innan och kan likställa dom med dessa.
Lizz 2023-03-13
Nöjd och prisvärt
Per-Erik Sandberg 2023-01-17
Bra kvalité, inga konstigheter. Väldigt styva i början så lite obekvämt och svåra att få spända men efter lite användande så blir lädret uppmjukat och mer format så dom sitter perfekt med full kontakt och inget skav.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5