Missa inte dessa erbjudanden!

30
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 17 gånger under de senaste dagarna

Gorilla Wear Lifting Grips Black

299 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(19)

Fler varianter:

Mest populära från Dragremmar & Grepp

 • Beskrivning
 • Behöver du bättre grepp? Då har vi den ultimata lösningen för både drag och pressövningar!
  Lifting Grips är försedda med en gummiplatta som ger maximalt grepp vid lyft. Gummiplattan är formad efter handflatan och låser enkelt ditt grepp vid alla drag- och pressövningar.

       • Maximalt grepp
       • För drag- och pressövningar
       • Smidig användning med kardborre
       • Undvik förhårdnader och skador på händerna


  Optimalt grepp

  Lifting Grips fästes på handleden med hjälp av kardborreband och ger dig överlägset grepp samtidigt som du stabiliserar handleden. Tack vare det tjocka gummit så undviker du förhårdnader och skador på händerna.


  Material:
   
  70% gummi, 30% polyester.


  Storlek:
  One size.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (19)

19 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jns 2024-04-09
Klockrena och smidiga för komplement! Passar olika storlekar utan problem.
DL 2024-03-04
Väldigt grova och klumpiga, om du har smala handleder eller små händer så kommer dessa inte att funka. Jag tycker personligen inte att de ger bättre grepp, du måste ju ändå greppa och hålla fast med handen, jag föredrar vanliga dragremmar som visserligare är meckigare att få dit men som faktiskt avlastar fingrar och taget. Kanske om man kör crossfit (därifrån de kommer) och kör mycket ringar och roterande kippande pullups (huga, vem som nu vill göra det) så är de säkert användbara. Och sen det där med att de skulle avhjälpa ''förhårdnader i händerna'' känns ju osannolikt, de är ju så grova att man får säkert valkar av dessa också :-)
Joline 2024-01-06
Luktar super mycket gummi och alldeles för kraftiga/tjocka för att få ett bra grepp. Ångrar att jag inte lade till några hundra lappar och köpte ett par ordentliga direkt.
Jon 2023-08-17
Toppen grepp, lätta att dra på och känns som fin kvalitet. Grymt prisvärda.
Visa fler
19 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5