Missa inte dessa erbjudanden!

59
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 18 gånger under de senaste dagarna

Leader Performance Creatine monohydrate 300 g

199 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(19)

Inspiration från andra

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Kreatin monohydrat från Leader.
  Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepade kortvariga och högintensiva träningspass. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.

  • Ökad explosivitet
  • Ökad styrka
  • Ökad uthållighet


  Dokumenterade effekter!

  Kreatin är ett av de mest välstuderade kosttillskotten vi har, det är även ett av de mest effektiva tillskotten med dokumenterade effekter på styrka och prestation.


  Doseringsförslag:
  Blanda 5 g (1/2 msk) pulver i ett glas vatten och inta portionen en gång om dagen t.ex. före träningspasset. Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag på 3 g kreatin.
 • Innehåll
 • Ingredienser: Kreatinmonohydrat (ursprung: icke-EU), L-askorbinsyra.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (19)

19 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Amanda 2023-12-04
The pump is real with this creatine, makes me feel good and since the pump is so good takes away body dismorphia for a while. Doesn’t taste like anything and pretty gentle with the stomach. Highly recommended
Muhammad 2023-12-01
Verifierat köp
Jag köpte nyligen Leader Performance Creatine Monohydrate 300g och GAAM Burn 240g Sour Apple från Proteinbolaget, och jag är nöjd med min erfarenhet. Kreatinet har märkbart förbättrat min träningsprestanda, och GAAM Burn Sour Apple smak är inte bara uppfriskande utan ger också en stor energikick. Kvaliteten på dessa produkter, i kombination med snabb leverans och utmärkt kundservice, gör Proteinbolaget till min favorit för fitnesstillskott. Rekommenderas starkt!
Dominykas Danyla 2023-11-28
Kreatintillskottet har överträffat mina förväntningar. Dess effektivitet är imponerande, ökar min styrka och uthållighet markant under träning. Jag har också upplevt snabbare muskelåterhämtning, vilket gör det möjligt att maximera träningspassen. Den vattenbindande effekten ger en synlig muskelpump och ökar min träningsprestation. Dessutom har jag märkt ökad muskelvolym och definiering. Produkten är lätt att inta och har inte orsakat några biverkningar. Sammantaget har kreatintillskottet blivit en oumbärlig del av min träning, och jag rekommenderar det starkt för alla som strävar efter att förbättra sin fysik och prestanda.
Theo Jansson 2023-11-19
Jag har haft förmånen att ha Leader Performance Creatine Monohydrate som en trogen följeslagare under min träningsresa. Att använda detta tillskott under en längre period har gett mig en djup förståelse för dess effektivitet och fördelar. Först och främst har dess enkelhet och renhet varit oerhört tilltalande. Att kunna blanda det enkelt med vatten eller min favoritdryck utan att oroa mig för klumpar eller olämpliga smaker har gjort det till en given del av min träningsrutin. Jag har märkt att det har förbättrat min träningsprestation på ett pålitligt sätt över tid. Under mina träningspass har jag upplevt en tydlig ökning av min styrka och uthållighet. Det har inte bara hjälpt mig att pressa mig hårdare under passen utan också minskat min återhämtningstid mellan set, vilket har resulterat i en mer effektiv träningssession. En aspekt som jag särskilt uppskattar är dess brist på onödiga tillsatser. Jag har känt mig trygg med produkten tack vare dess rena formulering. Visst, det är smaklöst, men jag prioriterar resultat över smak när det gäller ett tillskott av den här typen. Att ha använt Leader Performance Creatine Monohydrate under en längre tid har gett mig insikten att detta är ett pålitligt och effektivt tillskott för att förbättra träningsresultat och styrka. Med dess konsekventa prestanda skulle jag utan tvekan rekommendera det till alla som strävar efter att ta sin träning till nästa nivå. Jag ger det starka betyget 4 av 5 baserat på dess konsistenta resultat och pålitlighet som en del av min träningsrutin.
Visa fler
19 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5