Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps - Proteinbolaget.se

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps i gruppen Vitaminer / Mineraler / Multivitamin hos Proteinbolaget.se (PB-3910)

Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps

Handla vidare
Gå till kassan
Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps i gruppen Vitaminer / Mineraler / Multivitamin hos Proteinbolaget.se (PB-3910)
Ambassadör - Grupp 1
Ambassadör - Grupp 2
Ederer Athletes
Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps

Efectiv Pro-vit Sport, 90 caps

219 kr
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-3910
Info: Innehåll
Även om mat alltid är det föredragna valet så är det inte alltid optimalt på grund av vår moderna livsstil, därför söker många av oss ett bekvämt sätt att konsumera viktiga näringsämnen i vår kost för att stödja våra dagliga fysiska aktiviteter.

  • 38 aktiva ingredienser
  • Stöder en aktiv livsstil
  • Utvalda vitaminer, mineraler, makro näringsämnen
  • Passar både män och kvinnor

Därför har PRO-VIT SPORT utvecklats specifikt som en grund för dom av oss som tränar regelbundet och är involverade i sport eller intensiv fysisk aktivitet.

Varje dagdos är fylld med ett noggrant urval av vitaminer, mineraler, frukt och vegetabiliska fytonäringsämnen för att stödja din optimala hälsa.

BEHÖVER DU ENERGI OCH VITALITET?

PRO-VIT innehåller viktiga ingredienser som B-vitaminer, kalcium och jod, vilket bidrar till normal energi och ämnesomsättning, vilket ofta kan vara lågt genom intensiv träning och hektisk livsstil. Medan magnesium, riboflavin och niacin tillsätts för att bidra till minskad trötthet och utmattning, båda vanliga symtom vid överträning och dålig kosthållning.

FRISKT IMMUNFÖRSVAR

En diet som är låg i det korrekta dagliga näringsintaget kan också leda till ett mindre än optimalt immunsystem. Inom PRO-VIT hittar du Zink, Selen, Vitamin C och Vitamin D, som alla bidrar till immunsystemets normala funktion. Viktigare är att C-vitamin också bidrar till att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv träning.

STARKA BEN & LEDER

Styrketräning och motståndsträning är välkänd för att förbättra hälsan och styrkan i leder och ben, och du kan stödja detta vidare genom de viktiga näringsämnena i PRO-VIT. Kalcium och vitamin D behövs för att bibehålla normalt skelett och för att bidra till normal muskelfunktion. Koppar har tillsatts för underhåll av normal bindväv. C-vitamin stöder detta ytterligare och bidrar till normal kollagenbildning för broskets normala funktion, som är väsentlig för rörlighet.

Det är viktigt att maximera de livsmedel du äter. PRO-VIT innehåller ett urval ingredienser för att hjälpa upptaget av näringsämnen. Zink finns i PRO-VIT för att bidra till normal kolhydratmetabolism och proteinsyntes. Krom har tillsatts för att bidra till upprätthållandet av normala blodsockernivåer.

Doseringsförslag:
1 tablett vid måltid 3 gånger om dagen. Totalt 3 kapslar dagligen.

Storlek:
90 kapslar.Omdöme
Se fler varor
Efectiv Creatine 400g
Fler varianter
Kreatin är ett naturligt ämne som omvandlas till kreatinfosfat i kroppen. Detta bildar d...
149 kr
Efectiv Nutrition Omega-3 Sport, 180 caps
Fler varianter
Omega-3 softgel kapslar från Efectiv Nutrition.
199 kr
Efectiv BCAA Extra, 180 tabs
Fler varianter
Effektiva BCAA kapslar från Efectiv Sports Nutrition.
299 kr