Utvalda kampanjprodukter

Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
175 GAAM Shaker 700 ml GAAM Shaker 700 ml
Fler varianter
-12%
44 3 x GAAM Shaker 700 ml 3 x GAAM Shaker 700 ml
Fler varianter
-40%
54 GAAM Smartshake Slim 500 ml GAAM Smartshake Slim 500 ml
Fler varianter
fr. 59 kr fr. 99 kr
-20%
Kampanj
37 GAAM Smartshake Reforce 900 ml GAAM Smartshake Reforce 900 ml
Fler varianter
-10%
Kampanj
34 Smartshake Slim 500 ml Smartshake Slim 500 ml
Fler varianter
-18%
Kampanj
18 Smartshake Original2Go 600 ml Smartshake Original2Go 600 ml
Fler varianter
Artikel 28 av 286

Att ha rätt utrustning när du tränar är A och O för komfort och rätt resultat. Vattenflaskor, elastikband, yogamattor och vikter är alla exempel på Black Friday träningsutrustning som du kan köpa billigare under Black Week och Black Friday. Vi erbjuder bara det bästa till de bästa priserna här på Proteinbolaget!

Black Week träningsutrustning för all träning

Oavsett om du redan ligger i hårdträning, vill börja motionera eller håller på att trappa upp din träning så har vi rätt utrustning för dig. Under Black Week sänker vi priserna på träningsutrustning och kallar den rätt och slätt för Black Friday träningsutrustning eller Black Week träningsutrustning. Är det dags för nya hantlar eller vikter eller börjar din gamla vattenflaska bli sliten? Vi har smarta och effektiva träningsredskap som kan användas av alla oavsett ålder, nivå eller kön.

Vill du kombinera eller komplettera din Black Week träningsutrustning med andra erbjudanden under Black Week och Black Friday? Leta efter energidryck, livsmedel eller snygga träningskläder och gör riktiga fynd under hela veckan. Kanske även passa på att utnyttja våra erbjudanden på Black Friday träningsutrustning för att ge bort som julklapp eller present. Du får alltid fri frakt när du handlar för minst 499 kr.