Missa inte dessa erbjudanden!

18
40
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Smartshake Slim 500 ml White

99 kr / 59 kr
59 kr

Tidigare lägsta pris

59 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(38)
Lagervara: 1-3 arbetsdagar ID: PB-2203141-4

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Nu lanseras en mer slimmad version; GAAM SmartShake Slim. Lite smalare, lite mindre, men lika väldesignad och praktisk som alltid!
  GAAM SmartShake Slim - Supersuccén SmartShake, nu i ännu mer slimmad och behändig version! Snygg, praktisk och smart! SmartShake tog branschen med storm när man lanserade sina genomtänkta multishakers som med sin snygga design och ypperliga funktionalitet blivit ett självklart träningstillbehör för många atleter!

  • Extra tjocka gängor på locket 
  • Giftfri plast, BPA- och DEHP-fri
  • Helt återvinningsbar
  • Utvecklad och formgiven i Sverige
  • Unik patentskyddad design


  Smart, snygg och slimmad!

  GAAM SmartShake Slim rymmer 500 ml vätska upp till locket, och erbjuder ett monterbart extrafack för trygg förvaring av 1 dl önskat kosttillskott.  


  Material:
  Giftfri plast, BPA- och DEHP-fri.

  Storlek:
  Denna modell rymmer 400 ml upp till shakerns övre markering men 500 ml upp till kanten.
  Färg:
  Blå, Rosa, Svart, Vit
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (38)

38 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anton Wingård 2024-03-20
Den gör sitt jobb✔
Ramona Ekengren 2023-06-04
Verifierat köp
Köpte denna smartshake till min dotter. Hon är supernöjd. Hon fyller den med pulver i botten behållaren och tar med till sin träning och blandar den på plats med vatten. Så smidig och smart att ha allt i ett tycker hon!
Izabella 2023-05-23
Verifierat köp
Den bästa shakern! Den håller tätt vilket gör att den är så smidigt att ha med sig i väskan och man kan känna sig säker att den inte läcker. Dessutom så snygg färg och lagom storlek! Behållaren undertill är perfekt för att ta med sig pwo, kreatinin eller annat! Använder denna dagligen och kommer garanterat köpa fler!
Anma 2023-05-16
Väldigt bra produkt, man kan ha det med sig när som helst och det passar bra när man ha det i trännigs väska eller skolväska. Så det är 5❤️👍
Visa fler
38 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5