GAAM Nutrition Power Series TEST, 240 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
2
40
Januarikampanj

GAAM Power Series TEST, 240 caps

ID: PB-765
498 kr / 298 kr
Fler varianter:
120 caps
149 kr -40%
240 caps
298 kr -40%
360 caps
447 kr -40%

Produkt (2 burkar)

GAAM Power Series TEST, 120 caps
space
Produkt (2 burkar):

space
Antal:

 • Beskrivning
 • Komplett och högdoserad testobooster från GAAM. GAAM Power Series TEST har förmågan att öka kroppens naturliga frisättning av manligt tillväxthormon och optimera det fria testosteronet.
  Brist på testosteron är vanligt och kan bero på flera faktorer så som stress, ålder, kemikalier i livsmedel, utsläpp i luften vi andas och onyttigheter i maten vi äter. En brist av testosteron kan visa sig som nedstämdhet, ångest och ökad fettinlagring.

  GAAM Power Series är en serie produkter framtagna för styrka och prestation! Det uppnås via genomtänkta och rejält tilltagna doser av välstuderade ingredienser som verkligen fungerar. Power Series är framtagen i samarbete med Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott! Det utlovar säkra och effektiva ingredienser av mycket hög kvalitet som ger dig de resultat du vill ha.

  • Ökat välmående & välbefinnande
  • Hårdare fysik
  • Ökad styrka
  • Mer effektiv förbränning
  • Generellt ökad prestationsförmåga


  Optimera din hälsa och träning med GAAM Power Series TEST!

  En ökad nivå av fritt testosteron i kroppen leder till ökad muskelmassa och mindre kroppsfett, en förbättrad kroppskomposition helt enkelt! Det är inte bara din fysik och träning som påverkas positivt av en ökad nivå av testosteron i kroppen, även psyket och välmåendet ökar vilket gör dig gladare och mer motiverad till träningen och livet i allmänhet. 

  Vem är produkten för?

  GAAM Power Series TEST är en produkt framtagen och anpassad för vuxna och friska män som önskar förbättra sin kroppskomposition samt öka sin fysiska prestanda och mentala välmående på ett säkert, naturligt och effektivt sätt. 


  Doseringsförslag:
  4 kapslar dagligen på morgonen, gärna före frukost.

  Storlek:
  2 x 120 kapslar - 80 portioner.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 4 kapslar
  D-asparaginsyra (DAA)1200 mg
  Bockhornsklöver400 mg
  Nässelextrakt132 mg
  Magnesium102,4 g
  Ingefärsrot100 mg
  Rosenrot80 mg
  Zink8 mg (80% RDI)
  Piperin4 mg
  Vitamin B61,04 mg (76% RDI)

  Övriga ingredienser: D-asparaginsyra, magnesiumcitrat, bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), nässelextrakt (Urtica dioica), ingefärsrot (Zingiber officinale), rosenrot (Rhodiola rosea), zinkglukonat, piperin (Piper nigrum), pyridoxinhydroklorid, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), gelkapsel (gelatin (bovint), täckmedel (titandioxid), färgämnen (gul järnoxid, röd järnoxid).

  Kan innehålla spår av mjölk, ägg, soja och havre. Förvaras torrt och svalt i normal rumstemperatur, utom räckhåll för barn.

Recensioner (1)

1 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Alex 2020-12-07
Riktigt nöjd med denna produkt den har gett bra resultat byt ut fett mot muskler och gör mina dagar lättare. En nackdel är att tabletterna är hyfsat stora

0 | 0

Visa fler
1 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker