Missa inte dessa erbjudanden!

29
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

GAAM TEST 120 caps

120 caps
249 kr
240 caps
469 kr -6%
360 caps
669 kr -10%
249 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(7)

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Komplett och högdoserad testobooster från GAAM. GAAM TEST har förmågan att öka kroppens naturliga frisättning av manligt tillväxthormon och optimera det fria testosteronet.
  Brist på testosteron är vanligt och kan bero på flera faktorer så som stress, ålder, kemikalier i livsmedel, utsläpp i luften vi andas och onyttigheter i maten vi äter. En brist av testosteron kan visa sig som nedstämdhet, ångest och ökad fettinlagring.

  GAAM TEST en serie produkter framtagna för styrka och prestation! Det uppnås via genomtänkta och rejält tilltagna doser av välstuderade ingredienser som verkligen fungerar. Produkten är framtagen i samarbete med Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott! Det utlovar säkra och effektiva ingredienser av mycket hög kvalitet som ger dig de resultat du vill ha.

  • Ökat välmående & välbefinnande
  • Hårdare fysik
  • Ökad styrka
  • Mer effektiv förbränning
  • Generellt ökad prestationsförmåga


  Optimera din hälsa och träning med GAAM TEST!

  En ökad nivå av fritt testosteron i kroppen leder till ökad muskelmassa och mindre kroppsfett, en förbättrad kroppskomposition helt enkelt! Det är inte bara din fysik och träning som påverkas positivt av en ökad nivå av testosteron i kroppen, även psyket och välmåendet ökar vilket gör dig gladare och mer motiverad till träningen och livet i allmänhet. 

  Vem är produkten för?

  GAAM TEST är en produkt framtagen och anpassad för vuxna och friska män som önskar förbättra sin kroppskomposition samt öka sin fysiska prestanda och mentala välmående på ett säkert, naturligt och effektivt sätt. 


  Doseringsförslag:
  4 kapslar dagligen på morgonen, gärna före frukost.

  Storlek:
  120 kapslar - 40 portioner.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Gå upp i vikt, Må bra
  Storlek:
  120 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 4 kapslar
  D-asparaginsyra (DAA)1200 mg
  Bockhornsklöver400 mg
  Nässelextrakt132 mg
  Magnesium102,4 g
  Ingefärsrot100 mg
  Rosenrot80 mg
  Zink8 mg (80% RDI)
  Piperin4 mg
  Vitamin B61,04 mg (76% RDI)

  Övriga ingredienser: D-asparaginsyra, magnesiumcitrat, bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), nässelextrakt (Urtica dioica), ingefärsrot (Zingiber officinale), rosenrot (Rhodiola rosea), zinkglukonat, piperin (Piper nigrum), pyridoxinhydroklorid, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), gelkapsel (gelatin (bovint), täckmedel (titandioxid), färgämnen (gul järnoxid, röd järnoxid).

  Kan innehålla spår av MJÖLK, ÄGG, SOJA och HAVRE. Förvaras torrt och svalt i normal rumstemperatur, utom räckhåll för barn.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (7)

7 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Arnold swartnegger 2024-05-19
Kanon bra med testo! Tog en hel burk och gick upp 28kg muskler på 35 sekunder. 🦾
Niclas 2022-08-19
Känner ingen större skillnad efter ca 2 veckors användande. Kan bero på många anledningar men inget jag kommer att köpa igen då jag inte känner någon förändring.
Ezan 2022-01-14
Hel ok produkt, blev inte så stora förändringar.
Sture 2021-11-02
Tjenöre. Jag ör öttie plös år hör å jag älsker denne produkta. Produkta har hjölpt mig bli piggöre å lite starköre för den dela! Gör go produkt vettja
Visa fler
7 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5