GAAM Nutrition Creatine Monohydrate 500g - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

30
25
Efterfesten

GAAM Nutrition Creatine Monohydrate, 500 g

Kreatin är ett väldigt populärt kosttillskott som gör mer energi tillgänglig för dina muskler vid tunga pass. Det underlättar också musklernas återhämtning efter träningspasset. Läs mer.
Artnr: PB-96835
99 kr / 74 kr
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • Beskrivning
 • Kreatin är en välstuderad prestationshöjare som har funnits på marknaden länge. Kreatin är aktuellt för dig som vill öka styrka, muskelvolym och hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbare.


  • Kvalitativ muskelökning.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Förbättrar uthålligheten.
  • Förbättrar styrkan.

  GAAM Nutrition 100% Premium Creatine består av mikroniserat kreatin. När du använder dig av kreatintillskott ökar du mängden kreatinfosfat i kroppen. Kreatinfosfat ser till att mer energi blir tillgänglig för dina muskler att använda sig av när du tränar. Ju mer energi det finns i dina muskler desto snabbare blir återuppladdningen vilket resulterar i att du blir både uthålligare och starkare.


  För att höja effekten av kreatin rekommenderas det att tas i kurer. Det innebär att du tar det under x antal veckor och sedan gör ett uppehåll på x antal veckor.


  Kreatin är ett ämne som förekommer naturligt i livsmedel som kött och fisk. Men det är sällan vår mat innehåller den mängd kreatin vi behöver för att den ska bli prestationshöjande. Ett underskott av kreatin innebär att dina musklers energi bryts ned och inte laddas upp igen tillräckligt effektivt för att du ska få snabba resultat.


  Bra att veta är att kreatin binds i musklerna med hjälp av vatten. Därför är det inte helt ovanligt att många går upp cirka ett till två kilo i vikt under de första dagarna på en kreatinkur. Det är en viktuppgång som till största del består av vatten som binds i dina muskler.


  Doseringsförslag:

  För en portion: Blanda knappt en halv skopa (5g) med 2 - 4 dl vatten och inta en gång dagligen.

  Dag 1 - 5: Blanda och drick fyra portioner utspridda under dagen. Förslagsvis en gång på morgonen, en gång på förmiddagen, en gång på eftermiddagen och en gång på kvällen. 

  Dag 6 och framåt: Blanda en portion med 2 - 4 dl vatten på morgonen eller i samband med träning.

  Storlek: 500 g.
 • Innehåll
 • Innehåll per100g5g
  Kreatinemonohydrat100g5g
 • Omdömen
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar