Missa inte dessa erbjudanden!

8
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 6 gånger under de senaste dagarna

Strength Sport Nutrition Magnesium Glycinate 90 caps

149 kr / 119 kr
119 kr

Tidigare lägsta pris

119 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Magnesium

 • Beskrivning
 • Strength magnesium glycinate är en högdoserad magnesiumprodukt som är oerhört lätt för kroppen att tillgodogöra sig tack vare magnesium glycinatets höga biotillgänglighet.
  Glycinatformen gör det enkelt för kroppen att att transportera magnesium genom tarmslemhinnan och vidare ut i cellerna. Magnesium Glyci- nat gör att känsliga magar enkelt klarar av ett tillskott av magnesium.

  • Glycinatform
  • Viktig elektrolyt
  • Smidiga kapslar
  • Snäll mot magen


  Magnesium i glycinatform

  Mineralen magnesium är nödvändig för en god elektrolyt-balans vilket i sin tur påverkar musklernas funktioner. Brist av magnesium kan ge minskad proteinsyntes, muskelvärk och kramper, trötthet och sämre koncentrationsförmåga mm.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer 1 kapselPer. 2 kapslar
  Magnesiumbisglycinat855 mg1710 mg
  - varav elementärt magnesium100 mg200 mg
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anders 2024-05-17
Mycket bra variant av Magnesium, lätt och bra upptag av kroppen!
Xénia 2024-05-15
Jag är så tacksam att detta magnesium inte innehåller onödiga och potentiellt hälsoskadliga tillsatser. Dessutom är det gelatinkapsel vilket är exakt det jag vill ha för det lilla extra kollagenet.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5