Missa inte dessa erbjudanden!

12
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout

329 kr / 247 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Blue Raspberry Lagervara Bäst före: Fruit Punch Lagervara Bäst före: Green Apple Lagervara Bäst före: Kiwi Lagervara Bäst före: Watermelon Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(10)
ID: PB-2093

Inspiration från andra

Mest populära från Mjölksyrahämmande

 • Beskrivning
 • THIS PRE-WORKOUT IS AS GOOD AS GOLD!
  Optimums nya Gold Standard Pre-Workout kan ge dig extremt ökad energi, fokus och stödjer förhöjd uthållighet för att hjälpa dig att nå toppen och ta dig till nästa nivå. Få det sista repet och uppnå riktiga ökningar. Oavsett vad dina mål är hjälper Gold Standard Pre-Workout dig att nå dom.

  Gold Standard Pre-Workout kan ge dig:
  • Extremt ökad energi
  • Bättre fokus
  • Fri från bannade substanser
  • Certifierad "Informed-Choice, Trusted By Sport"
  • 375 mg acetyl-L-karnitin HCI
  • 250 mg N-acetyl-L-tyrosin
  • Muscle Matrix inklusive 25 mg AstraGIN

  Denna formel höjer ribban genom att bara ge dig det du behöver för att nå dina sanna styrka med hjälp av utvalda substanser, däribland koffein från endast naturliga källor (te och kaffebönor) för att hjälpa ringa in intensiv energi, mental vakenhet och skarpt fokus på gymmet. Gold Standard Pre-Workout tillverkas endast av premium ingredienser inklusive CarnoSyn Beta-alanin, som stöder ditt intramuskulär buffertsystem för att hjälpa dig att träna hårdare och längre. Den innehåller även det Tysk konstruerad Creapure Kreatin Monohydrat som är en av branschens mest välkända leverantörer av kreatin som är kända för sitt kreatin. Slutligen Gold Standard pre-workout innehåller även L-Citrullin malat en föregångare till kväveoxid (NO) syntes och andra ingredienser såsom AstraGIN och acetyl-L-karnitin HCI för att spetsa denna kraftfulla formulering.

  Doseringsförslag:
  Tag 1 skopa 10g och blanda med 3-4dl vatten 30min innan träningen, vid behov tag 2 skopor 30min innan träning.

  Storlek:
  300g - 30 portioner
  Smak:
  Äpple, Blå hallon, Fruit Punch, Vattenmelon
  Storlek:
  300, Jordgubb
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde per portion 10g
  Kalorier5.00
  Kolhydrater totalt1.00 g0%
  Tiamin (som tiamin HCI)2.00 mg133%
  Niacin (som nikotinsyra)20.00 mg100%
  Vitamin B6 (som pyridoxin HCI)2.00 mg100%
  Pantotensyra (som D-kalciumpantotenat)10.00 mg100%
  Vitamin D (som kolekalciferol)500.00 IU125%
  Folsyra 200.00 mcg50%
  Vitamin B-12 (som cyanokobalamin)10.00 mcg167%
  Muscle Matrix0.00**
  Kreatin Monohydrat (som Creapure®)3.00 g**
  AstraGin Proprietary Blend [Astragalaus membranaceus Extract (root) & Panax notoginseng Extract (root)]25.00 mg**
  Perfomance Composite0.00**
  L-citrullin malat1.50 g**
  Beta-alanin (som CarnoSyn®)1.50 g**
  Energy & Focus Complex0.00**
  Acetyl L-Karnitin HCl 375.00 mg**
  N-acetyl-L-tyrosin250.00 mg**
  Koffein175.00 mg**
  Citrus bioflavonoider100.00 mg**
  ** Rekommenderat dagligt intag är inte fastställt
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Magdalena 2021-08-31
God och lättdrucken.
Anh Hoang 2021-06-14
Jag köpte Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout, Fruit Punch och jag mår jättebra. Köpeskillingen här är mycket konkurrenskraftig och produkten är perfekt förpackad. Detta är verkligen en pålitlig plats att handla .
2021-04-27
Verifierat köp
Köpte själv green apple och är tok nöjd, trevlig smak av sur äpple och dubbel skopan15-25 min innan passet för ett riktigt skönt pump. Ger en 6/5 på denna pwo och köper lätt samma igen.
Jonathan 2020-12-27
Köpte green Apple en bra smak som går ner. Det som är bra med denna PWO också är att den innehåller kreatin så man slipper köpa det till. Lagom mycket koffein brukar ta en skopa och det räcker väl, blir pigg och orkar mer, särskilt i tyngre lyft som benböj och bänkpress. Körde bara celsius innan men efter att testat denna (efter att varit PWO fri i 3 år) så kan jag bara säga att jag kommer fortsätta med ON PWO.
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5