Sista chansen

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 12 gånger under de senaste dagarna

FAST Sport Nutrition Boom BCAA 60 ml

1 st
fr. 13 kr -48%
12 st
289 kr -4%
13 - 25 kr
Smak
berry Lagervara 25 kr Bäst före: Tropical Lagervara 25 13 kr Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-20200323

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Färdigblandad PWO shot med bland annat BCAA, kreatin och beta-alanin.
  FAST Boom! BCAA shot är en färdigblandad PWO shot med bland annat BCAA, kreatin och beta-alanin. Boom! är tack vare sitt smidiga format perfekt att ha med sig i träningsväskan eller handskfacket i bilen.

  • 200 mg koffein
  • Färdigblandad
  • Kreatin
  • 2500 mg BCAA


  Potent och portabel!

  FAST Boom! BCAA shot kan du ta med dig överallt och den potenta formulan med genomtänkta och välbeprövade ingredienser tar dig igenom träningspasset med bibehållen fokus och kraft.


  Doseringsförslag:
  En shot ca 30 minuter före träning eller fysisk aktivitet.

  Storlek:
  60 ml.
  Bäst före datum:
  2023-09-28
  Form:
  Flytande
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi
  Storlek:
  60 ml
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehållper shot (60 ml)
  Kreatin3 g
  BCAA 8:1:1 2,5 g
   varav L-leucin2 g
  Arginin AKG2 g
  Beta-alanin2 g
  Citrullinmalat1 g
  Acetyl L-karnitin 500 mg
  Koffein200 mg
  L-teanin100 mg
  B6-vitamin1,4 mg (100%)*
  B12-vitamin2,5 µg (100 %)*

  *Av rekommenderat dagligt intag

  Innehåll: Vatten, kreatinmonohydrat (5,49%), instant BCAA-aminosyror 8:1:1, arginin alfa-ketoglutarat, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra, fosforsyra, äppelsyra), citrulinmalat, acetyl L-karnitin, vassleprotein (MJÖLK), koffein, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbentsoat), arom, L-teanin, förtjockningsmedel (xantamgummi), maltodextrin, sötningsmedel (acesultam K, steviolglykosider), emulgeringsmedel (solroslecitin), färg (karmin), B6-vitamin, bioperin och B12-vitamin.

 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Kent 2023-08-03
Den ser inte mkt ut för världen och jag hittar inget i ingredienserna som förklarar hur j*vla bra den är O_o men varje pass blir kanon, får en bra pump och blir stor och fyllig! Energi hela passet, så där så man inte vill gå hem å kör lite vader istället på slutet. Rekommenderas även om den smakar som outspädd jäst saft.
Jenny 2022-07-03
Verifierat köp
Jag och maken delade på en sån här bara för att testa. Den har en väldigt bitter eftersmak, men kändes som den gjorde det den ska, även då vi bara tog en halv var. Lätt att ha med sig då den är liten och smidig.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5