Missa inte dessa erbjudanden!

1
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Nutramino Pre-Workout Shot

1 st
29 kr
12 st
229 kr -34%
29 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Berry Lagervara Bäst före: Orange Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(15)
ID: PB-2042

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Nutramino Pre-Workout Shot är utformad för att kunna ge dig extrem styrka och energi, så att du får maximal nytta av din träning.
  är för dig som behöver en extra kick, så att du kan få ut det mesta av din work out. Denna shot är den ultimata produkten före träningen, den är drickfärdig, innehåller inget socker, men en hög koffeinhalt samt tillsatta vitaminer B6. Kan användas 30 minuter före, eller under, träning.

  Nutramino Pre-Workout Shot kan bidra till:
  • Ökat fokus
  • Mer energi
  • Förbättrad styrka
  • Kraftigare pump

  Nutramino Pre-Workout Shot innehåller prestationshöjande ingredienser så som en hög halt av koffein. Koffein kan ge dig bättre koncentration och uppmärksamhet och vitaminerna hjälper till att minska trötthet och bidrar till normal energiomsättning.


  Doseringsförslag:

  Inta ca 30 min innan träningen.

  Storlek:
  60 ml.
  Form:
  Flytande
  Smak:
  Apelsin
  Storlek:
  315 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Typiska Värden

  1 portion (60 ml)

  Vitamin B6

  1,0 mg (71 %*)

  Beta-alanin

  2,0 g

  L-arginin

  1,5 g

  Koffein

  200 mg

  * Referensintag


  Ingredienser: Vatten, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra), L-arginin, koffein, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), arom, färgämne (karotener), sötningsmedel (acesulfam K, sukralos, steviolglykosider), pyridoxinhydroklorid.

  Kan innehålla spår av MJÖLK och fisk.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (15)

15 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Hannah 2024-02-10
Helt okej effekt, inget utstickande med denna jämfört andra pre-workout. Brinnande känsla i ansiktet och i händerna, brukar ju kunna uppleva en stickande känsla av Pwo men det här var extremt 😅
Robert LÖfstrand 2024-02-09
Provade Berry 20 min innan 2h Padelspel, gav bra fokus under hela 2h spelet! :) Klar förbättring för mig!, Kände lite svaga stikningar i ansiktet efter 20min( =svag reakation då är jag ändå allergik mot mycket)
Kuk 2023-12-13
Första gången jag tog det så fick jag nytt bänk pr och kunde inte ta det lungt men jag fick för mycket stickningar när jag satt stilla och det kändes som nålar men annars är den perfekt
Neo lundberg 2022-10-22
Funkar inte överhuvudtaget första gången jag tar pwo pch det blir inget pump och inge fokus rekommenderar inte denna slöseri på mina penu
Visa fler
15 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5