Sista chansen

62

Swedish Supplements The Butcher, 500 g

399 kr / 279 kr
Smak
Battlefield Red Cherry Lagervara Bäst före: Cola Delicious Lagervara Bäst före: Energy Drink Lagervara Bäst före: Frenzy Lime Coke Lagervara Bäst före: Raspberry Smash Lagervara Nyhet Bäst före: Tropical Storm Lagervara Nyhet Bäst före: Watermelon Mania Lagervara Nyhet Bäst före:

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(31)
ID: PB-6066

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Uppiggande & Fokus

 • Beskrivning
 • The Butcher – Nu är den här! Den omtalade Preworkoutprodukten som är en efterföljare till succén Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igen!

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Det är dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.

  ”Unleash your inner beast!”

    * Kraftig NO stimulering ger muskelpump och tryck
    * Hämmar mjölksyran effektivt
    * Starkt uppiggande
    * Ger ett skarpt fokus
    * Rejäla doser av alla ämnen – 20g per servering

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Det är dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.

  Swedish Supplements har under en lång tid samlat vetenskaplig kunskap om Ingrediensers inbördes verkan och hur man skapar produkter med rejäl kännbar effekt samt hur de biokemiska mekanismerna ska utnyttjas maximalt. Efter år av utveckling är så The Butcher äntligen här. Rejält doserad Preworkoutprodukt med populära ingredienser i noga uttänkta föreningar för att ge dig det lilla extra som kan lyfta dina resultat i gymmet. Mixen av L-citrullin, L-AAKG, buffrande salter, kreatin och beta-alanin ger ett kraftigt ökat blodflöde till muskeln, en kraftfull pump samt en ökad explosivitet och mjölksyratålighet. Koffein, örtextrakter samt aminosyror bidrar till en rakbladsvass skärpa och ett fokus genom passet utan någon känsla av krasch efteråt.

  Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (20 g) med 300-400 ml vatten. Och drick ca 30 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad dos. Konsumera ej inom 4 timmar före sömn.

  Storlek:
  500g - 25 portioner.

  Smak:
  Cola, Hallon, Körsbär, Lime, Naturell, Tropical, Vattenmelon
  Storlek:
  500 g
 • Innehåll
 • The Butcher Innehåll per dagsdos 20g

  Pump insane matrix
  AAKG 3500mg
  Citrullin malat 2000mg
  Arginin HCL 1000mg
  Natrium citrat 1500mg
  Kalium klorid 100mg
  Lact-away matrix
  Beta alanin 3300mg
  Kreatin monohydrat 2000mg
  Tricreatin malat 2000mg
  Calcium fosfat 900mg
  Crazy energyfusion matrix
  Tyrosin 1000mg
  Kolinbitartrat 750mg
  Taurin 500mg
  Koffein 250mg
  Amaranthus Cruentus 250mg
  Glucorolactone 100mg
  Niacin 10mg 62,5%*
  Miner-vit stack
  Magnesium bisglysinat 800mg Varav magnesium 160mg 42,6%*
  Vit C 200mg 312%*

  *%DRI: procent av dagligt referensintag för märkningsändamål enligt EU

  Ingredienser: Beta alanin, arginine alfaketoglutarat, citrullin malat, kreatin monohydrat, trikreatin malat, natrium citrate, arginin HCL, tyrosin, calcium fosfat, kolinbitartrat, magnesium bisglycinat, taurin, askorbinsyra, koffein, Blodamarant (Amaranthus Cruentus L fructus semen), glukorolakton, kalium klorid, niacin, aromer, färgämne: E-150c, sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K, *Innehåller en källa till fenylalanin, Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin

Recensioner (31)

31 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tobi Brown 2021-11-10
Vilket f***ing rus! Ni som säger att smaken är äcklig asså snälla tryck i er skiten och hållkäften bara
nadja 2021-09-13
Verifierat köp
man blir pigg, men stickningarna man får av denna är lite för intensiva för min smak. Vet att vissa gillar den effekten, och jag tycker det är ok med liute men detta var för intensivt! Dock känner min sambo (han 188cm/120kg - jag 166cm/64kg) inte av stickningar på denna eller någon annan liknande produkt, så det är uppenbarligen individuellt eller beroende på kroppsmassa. smaken , eller snarare texturen, är lite obehaglig. måste blanda med brustablett eller kolsyra för att det ska smaka/kännas bra! jag låter väldigt kräsen men det är jag inte, haha! älskar pulvren BURN och BCAA från proteinbolaget, bättre val enligt mig!
Frida 2021-09-06
En Pwo som alltid håller måttet i alla lägen, och det bästa är att jag upplever att det inte blir några stickningar.
Ola Rasmusson 2021-06-10
Okej resultat men inte mer. Köpte smaken Black Razz och den får tvingas ner i strupen. Inte god
Visa fler
31 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5