Sista chansen

12
Kampanj
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 6 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements The Butcher 500 g

399 kr / 319 kr
Smak
Battlefield Red Cherry Lagervara Bäst före: Cola Delicious Lagervara Bäst före: Energy Drink Lagervara Bäst före: Frenzy Lime Coke Lagervara Bäst före: Raspberry Smash Lagervara Bäst före: Tropical Storm Lagervara Bäst före: Watermelon Mania Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

Välj produkt i listan ovanför
(33)
ID: PB-6066

Mest populära från Uppiggande & Fokus

 • Beskrivning
 • The Butcher – Nu är den här! Den omtalade Preworkoutprodukten som är en efterföljare till succén Fucked Up. Swedish Supplements har gjort det igen!

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Det är dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.

  ”Unleash your inner beast!”

    * Kraftig NO stimulering ger muskelpump och tryck
    * Hämmar mjölksyran effektivt
    * Starkt uppiggande
    * Ger ett skarpt fokus
    * Rejäla doser av alla ämnen – 20g per servering

  Om ditt mål är att känna dig maximalt taggad för att krossa vikterna i gymmet, då är The Butcher något för dig. Det är dags att slakta tröttheten och ta fram odjuret inom dig. Rekommenderas av Daniel Atterhagen känd från TV 4 gladiatorerna.

  Swedish Supplements har under en lång tid samlat vetenskaplig kunskap om Ingrediensers inbördes verkan och hur man skapar produkter med rejäl kännbar effekt samt hur de biokemiska mekanismerna ska utnyttjas maximalt. Efter år av utveckling är så The Butcher äntligen här. Rejält doserad Preworkoutprodukt med populära ingredienser i noga uttänkta föreningar för att ge dig det lilla extra som kan lyfta dina resultat i gymmet. Mixen av L-citrullin, L-AAKG, buffrande salter, kreatin och beta-alanin ger ett kraftigt ökat blodflöde till muskeln, en kraftfull pump samt en ökad explosivitet och mjölksyratålighet. Koffein, örtextrakter samt aminosyror bidrar till en rakbladsvass skärpa och ett fokus genom passet utan någon känsla av krasch efteråt.

  Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (20 g) med 300-400 ml vatten. Och drick ca 30 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad dos. Konsumera ej inom 4 timmar före sömn.

  Storlek:
  500g - 25 portioner.

  Smak:
  Cola, Hallon, Körsbär, Lime, Naturell, Tropical, Vattenmelon
  Storlek:
  500 g
 • Innehåll
 • Innehåll per dos

  21g ca 2skopor (40ml)

  Pump Insane matrix

  Alfa-keto-glutarate (AAKG)

  3500 mg

  Citrullin malat

  2000 mg

  Natrium citrat

  1500 mg

  Arginin Hcl

  1000 mg

  Kalium klorid

  100 mg

  Lact-away matrix

  Betaalanin

  3300 mg

  Kreatin monohydrat

  2000 mg

  Trikreatin malat

  2000 mg

  Kalcium fosfat

  900 mg

  Crazy energyfusion matrix

  Taurin

  1000 mg

  Kolinbitartrat

  750 mg

  L-tyrosin

  400 mg

  Koffein

  250 mg

  Blodamarant

  250 mg

  Glukorolakton

  100 mg

  Niacin

  10 mg 62,5%*

  Miner-Vit stack

  Magnesium bisglysinat

  800 mg

  -varav magnesium

  160 mg 42,6%*

  Vitamin C

  200 mg 31.2%*

  Vitamin B3

  10 mg 62.5%

  Ingredienser:
  Beta alanin, arginine alfaketoglutarat, citrullin malat, kreatin monohydrat, trikreatin malat, natrium citrate, arginin HCL, tyrosin, calcium fosfat, kolinbitartrat, magnesium bisglycinat, taurin, askorbinsyra, koffein, Blodamarant (Amaranthus Cruentus L fructus semen), glukorolakton, kalium klorid, niacin, aromer, färgämne: E-150c, sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K, *Innehåller en källa till fenylalanin, Allergiinformation: Innehåller sötningsmedlet aspartam som är en källa till fenylalanin.

Recensioner (33)

33 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Thomas 2022-05-18
Cola Delicious, god söt smak. Två skopor av Butcher och en skopa GAAM Pump ger ett skönt rus efter ca 20 minuter.
Petter 2022-05-17
Watermelon är en av de godaste smakerna på en PWO som jag någonsin testat. The Butcher är en av de mest effektfulla PWO.
Tobi Brown 2021-11-10
Vilket f***ing rus! Ni som säger att smaken är äcklig asså snälla tryck i er skiten och hållkäften bara
nadja 2021-09-13
Verifierat köp
man blir pigg, men stickningarna man får av denna är lite för intensiva för min smak. Vet att vissa gillar den effekten, och jag tycker det är ok med liute men detta var för intensivt! Dock känner min sambo (han 188cm/120kg - jag 166cm/64kg) inte av stickningar på denna eller någon annan liknande produkt, så det är uppenbarligen individuellt eller beroende på kroppsmassa. smaken , eller snarare texturen, är lite obehaglig. måste blanda med brustablett eller kolsyra för att det ska smaka/kännas bra! jag låter väldigt kräsen men det är jag inte, haha! älskar pulvren BURN och BCAA från proteinbolaget, bättre val enligt mig!
Visa fler
33 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5