Sista chansen

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Delta Nutrition Nitro Carbs 1 kg

129 kr
Smak
Naturell Tillfälligt slut Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

Välj produkt i listan ovanför
(2)
ID: PB-37423

Mest populära från Snabba kolhydrater

 • Beskrivning
 • Nitro Carbs från Delta Nutrition är en kolhydrat-laddningsmix som består av flera högklassiga, lättupptagliga kolhdyratskällor.
  Kolhydrater är ett viktigt och ofta förbisett bränsle för musklerna och nervsystemet. Nitro Carbs från kända Delta Nutrition består bland annat av maltodextrin och HBCD som snabbt absorberas och laddas in i musklerna före, under och efter träning tack vare dess höga glykemiska index (GI).

  • Stimulerar återhämtning och muskeltillväxt
  • Snabb energi till musklerna och hjärnan
  • Innehåller magnesium
  • Blandas lätt i valfri dryck


  Rent muskelbränsle!

  Att tillföra kroppen snabba kolhydrater innan passet laddar musklerna med energi, kolhydraterna transporterar även med sig vätska in i muskelcellerna vilket skapar ett större intracellulärt tryck och därmed pump. Att tillföra kroppen snabba kolhydrater under passet håller energinivån uppe och du kan träna med högre intensitet. Att tillföra snabba kolhydrater efter träningen fyller på de tomma glykogendepåerna i musklerna och ser till att kroppen återhämtar sig optimalt.

  Det naturellt smakande pulvret tillsätter du enkelt och fördelaktigt i din PWO innan passet, i din BCAA under passet eller i din proteindrink efter passet. Nitro Carbs är även perfekt för dig som vill hålla stenkoll på kolhydratintaget när du gör din egna gainer.


  Doseringsförslag:
  Smaklöst kolhydratspulver som blandas bäst med cirka 35g pulver (1 skopa) med valfri dryck.

  Storlek:
  1 kg.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Gelatin, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Gå upp i vikt
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  1000 g
 • Innehåll
 • Per100 g35 g (1 skopa)
  Energi368 kcal129 kcal
  Protein0 g0 g
  Kolhydrater92 g32 g
  Varav sockerarter20 g7 g
  Fett0 g0 g

  Innehåller även:
  Kalium 100mg/100g
  Magnesium 60mg/100g
  Natrium 120mg/100g
  *Stärkelse från majs och potatis.

  Ingredienser: Cyclo-carbs (Maltodextrin DE-30 (modifierad stärkelse*), glukos (dextros monohydrat), isomaltulos (fermenterad sukralos), pentos monosackarid (d-ribos), cyclodextrin (HBCD högförgrenat-cykliskt-dextrin)), natriumcitrat, magnesiumcitrat, kaliumklorid.

  Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras MJÖLK, ÄGG och SOJA.

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Daniel 2020-06-21
Verifierat köp
Ger bra tryck tillsammans med EAA som intra-drink. Saknar dock information om sammansättningen av kolhydrater. Cluster Dextrin är ju en väldigt intressant kolhydrad med sin jämna insulinkurva, så det skulle vara bra att veta vilken andel av kolhyderna den står för, eller om det i längden och för långvarigt bruk är bättre att satsa på en ren Cluster Dextrin-källa som tyvärr inte verkar finnas här.
Anders 2020-05-25
grymt bra!! Får mycket energi under passet och orkar betydligt mer, kör en skopa tsm med PWO innan och sen en skopa i shakern tsm med BCAA eller EAA under passet, och den gör inte att de smakar nått skumt utan smaken på PWO,BCAA,EAA håller sig också.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5