Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Speed Ladder

199 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Smidigt redskap från Virtufit för träning av koordination, balans och snabbhet!
  Virtufit Speed Ladder är ett praktiskt redskap för att träna upp ditt fotarbete. Stegen är 4 meter lång och uppdelad i 7 sektioner med 8 individuella plastlister. Avståndet mellan sektionerna kan enkelt justeras genom att flytta listerna och det går även att skjuta listerna åt sidan för att minska antalet sektioner.

  • För koordination, balans och snabbhet
  • Kompakt format, enkel att ta med
  • Slitstarkt nylonband med öglor
  • Påse medföljer


  Virtufit Speed Ladder är utrustad med ett nylonband med praktiska öglor som går att fästa på underlaget vid behov. Speed Ladder är enkel att ta med och går att använda både inom- och utomhus. Efter användning kan den enkelt förvaras i den kompakta och medföljande påsen .

  Virtufit Speed Ladderär ett bra hjälpmedel för dig som vill träna upp koordination, balans och snabbhet. Den är enkel att använda och övningarna kan varieras på många olika sätt genom att förflytta fötterna mellan sektionerna både framåt, bakåt och i sidled. Speed Ladder är speciellt användbar för utövare inom explosiva sporter som löpning, fotboll, rugby, tennis m.fl.


  Material:
  PVC.

  Storlek:
  400 x 42 x 1 cm.

  Garanti:
  2 år från tillverkaren.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jonas 2022-11-06
Precis vad jag förväntade mig. Lätt att plocka undan och kräver lite plats.
Anna 2021-05-16
Mycket nöjd! Enkelt och smidigt redskap som ta lite plats när det inte används. Lätt att ställa in olika storlekar på stegen så den passar för många olika övningar likaväl för stora som för små! Barnen kan lätt vara med och träna
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5