Sista chansen

4

Virtufit, Balance Trainer

1199 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Medicinboll

 • Beskrivning
 • Balance Trainer har formen av en delad balansboll med en stabil basplatta för effektiv träning av balans, koordination och styrka.
  Virtufit Balance Trainer har formen av en delad balansboll med en stabil basplatta för effektiv träning av balans, koordination och styrka. Träningsbanden är avtagbara och bottenplattan är utrustad med gummifötter som minskar risken för rörelse eller skador på underlaget.


  • Ökad balans
  • Ökad styrka
  • Ökad koordination
  • Många träningsmöjligheter


  Virtufit Balance Trainer tillåter dig att utföra en mängd olika övningar med stor variation och redskapet kan även vändas upp och ner för ytterligare möjligheter. Balance Trainer levereras komplett med pump och behöver pumpas upp innan användning. Max belastning 150 kg.


  Material:
  PVC.

  Storlek:
  58 x 58 x 25 cm.

  Garanti:
  2 år från leverantör.
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5