Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Chin Up Bar Wall Mount

999 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Praktiskt redskap från Virtufit för kroppsviktsträning och hög belastning!
  Virtufits stång är ett praktiskt redskap för styrketräning i hemmet. Med hjälp av din egena kroppsvikt så behövs inga extra tillbehör eller vikter. Är du däremot en avancerad utövare som önskar högre belastning så kan du använda dig av träningsband eller vikter, exempelvis viktmanschetter eller en viktväst.


  • Praktiskt redskap
  • Tål hela 350 kg
  • Tillverkad i stål
  • Medföljande skruv

  Flexibel träning i hemmet!  Genom att greppa stången på olika sätt kan du variera träningen och involvera olika muskelgrupper. Chins stången är tillverkad i stål och skruvas i väggen med hjälp av medföljande expanderskruv. Max belastning 350 kg.

  Material:
  Stål, vadderade handtag.

  Vikt:
  4.8 kg.

  Garanti:
  2 år från tillverkare.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anonym 2022-04-25
Pull-up baren i sig fungerar utmärkt och är vad man kan förvänta sig.. i alla fall efter en hel del hemma-fixande för att få det att fungera. Informationen på proteinbolagets hemsida är bristfull. Det står inga mått på någonting och de 8 skriven som medföljer är exansionsplugg som enbart lämpar sig till betongväggar. I mitt fall ville jag sätta upp pull-up baren i en trälist och behövde därför köpa egna skruvar. Hålen för skruvarna är extremt stora så för att få baren att sitta ordentligt med träskruv krävdes en hel del pyssel med olika storlekar på brickor som jag också var tvungen att köpa till själv. Inget av detta går att läsa sig till på hemsidan... trots att en väldigt fin sprängskiss med mått och konstruktion/uppsättning medföljer i paketet¡
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5