Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Tiguar Duoboll 24 x 12 cm

139 kr
139 kr

Tidigare lägsta pris

139 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

Mest populära från Rehab & Prehab

 • Beskrivning
 • Hård dubbelboll för muskler och myofacian.
  Tiguar duoboll kan används både i förebyggande och behandlande syfte för att öka musklernas flexibilitet, minska muskelspänningar och påskynda återhämtning efter träning. Massagen mjukar även upp musklerna och minskar risken för skador.


  • Perfekt för SMR
  • Ökad återhämtning
  • Mjukar upp musklerna
  • Minskad skaderisk

  Hård dubbelboll för SMR-massage  Tiguar duoboll är en hård dubbelboll som används för att själv massera både muskler och myofascian, så kallad SMR-massage (Self-Myofascial Release massage). Bollen passar utmärkt för självmobilisering av bröstryggen samt för massage av nacke och rygg, och den används bäst mot golvet eller väggen. 

  Tiguar duoboll finns i 2 storlekar, 24 x 12 cm och 16 x 8 cm och den större storleken är lämplig för användare med större muskelmassa.

  Storlek:
  24 x 12 cm.
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5