Sista chansen

95

Better Bodies Resistance Mini Bands

249 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(2)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Träningsband

 • Beskrivning
 • Låt inte Resistance Mini Bands lura dig. Deras namn och dess enkla design kan få dig att tro att dessa inte är för dig. Men ge dem ett försök och du kommer att förstå exakt varför vi designade dem och varför de hör hemma din gymväska.
  Låt inte Resistance Mini Bands lura dig. Deras namn och dess enkla design kan få dig att tro att dessa inte är för dig. Men ge dem ett försök och du kommer att förstå exakt varför Better Bodies designade dem och varför de hör hemma i din gymväska.


  • Smidig & effektiv träning
  • 3 olika motstånd
  • Förvaringspåse


  Better Bodies Resistance Mini Bands är speciellt konstruerade för att användas till att träffa varje muskelgrupp på ett effektivt sätt, gör dig redo för en rad framgångsrika och lyckade träningspass.


  Material:
  100% latex.
 • Innehåll

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jeny 2020-04-13
Bra. Önskar bara att det tyngsta bandet haft högre motstånd. Får kombinera med ett annat band jag har för önskad effekt.
Jonna 2020-04-07
Grymma band! Älskar att man kan byta motstånd. Har alltid med mig till gymmet
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5