Missa inte dessa erbjudanden!

Kampanj
25
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Suspension Trainer Pro

799 kr / 599 kr
599 kr

Tidigare lägsta pris

599 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Crossfit

 • Beskrivning
 • Effektivt redskap från Virtufit, framtagen för komplett helkroppsträning!
  Suspension Trainer Pro är ett multifunktionellt träningsredskap med stora variationsmöjligheter och mängder av övningar med endast den egna kroppsvikten. Suspension Trainer Pro har justerbara remmar och klarar en vikt på upp till 200 kg. 


  • Träna med egen kroppsvikt
  • Effektiv helkroppsträning
  • Multifunktionellt redskap

  Rolig och multifunktionell träning  Suspension Trainer Pro har ett mycket kompakt format och kan enkelt tas med i träningsväskan eller handsfacket i bilen. De flexibla remmarna går att fästa på flera olika sätt, exempelvis mellan dörr och dörrkarm, i ett rack eller träd. Därefter greppar du handtagen och låter kroppen "hänga" i olika positioner varvid du utför olika övningar med kroppen som tyngd. Levereras med praktisk förvaringsväska.

  Material:
  Nylon.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5