Sista chansen

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Project X Nootropic 320 g

399 kr
Smak
Cola Craze Lagervara Bäst före: Berry Mind Blast Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-220505

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Project X är den senaste pwo-produkten från Swedish Supplements. Den ger en stark och långvarig energi med ett knivskarpt fokus, ökad explosivitet och muskelpump. En pwo för den som kräver det lilla extra!
  Project X Nootropic PWO har allt du letar efter i en bra PWO, men denna PWO tar det ett steg längre och använder även unika ingredienser som Lions mane och Zynamite®. Swedish Supplements har tagit fram en unik produkt för dig som letar efter det senaste inom PWO.

  PWO-segmentet utvecklas ständigt. Vissa saker är konstanta och det är ingredienserna som utgör ryggraden eller basen i en solid PWO. Project X Nootropic PWO från Swedish Supplements har en solid ryggrad och innehåller alla basingredienser som förväntas.

  • Zynamite®
  • Ökad prestation
  • Ökad styrka
  • Avancerad formula


  Project X Nootropic har allt du letar efter i en bra PWO

  Project X har inte mindre än 13 aktiva ingredienser som inkluderar kreatin, beta-alanin, citrullin och koffein. Alla tillsätts i noggrant uppmätta doser. Utöver dessa ingredienser hittar du det som gör denna PWO så unik och det är ämnen som Linons mane, citicolin, Zynamite® och Yerba Mate. Dessa ingredienser gör att denna produkt sticker ut från mängden.

  Lions Mane har i studier visat sig förbättra mentalt fokus och pigghet, fysisk prestation, den har också positiva metaboliska egenskaper. Citikolin är en kemisk form av kolin och anses vara ett potent nootropiskt näringsämne för hjärnans hälsa. Det ökar aktiviteten av mitokondrier i celler och höjer nivåerna av ATP. Effekten är mer fokus och energi på samma gång. Zynamite® är en intressant förening från mangoblad. Det är en helt naturlig och kliniskt bevisad nootropic och prestationshöjare, stödd av flera kliniska studier. Zynamite® används för att ge energi till mentala och fysiska prestationer. Bland fördelarna finner vi minskade laktatnivåer, ökad VO2 max, samt ökad styrka.


  Doseringsförslag:
  Project X Nootropic PWO innehåller bland annat en hög dos koffein och därför bör du alltid börja med halva dosen för att utvärdera din tolerans. Blanda en portion och drick ca 20 - 30 minuter innan träningen börjar. Gå in i zonen för råfokus och styrka.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Gluten, Laktos, Tillsatt socker
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Uthållighet
  Smak:
  Bär, Cola
  Storlek:
  320 g
 • Innehåll
 • Näringsvärdeper dosering (10 g)
  L-Citrullinmalat4 g
  Beta-alanin3,5 g
  Trikreatinmalat2 g
  Kreatin monohydrat1 g
  Tyrosin1 g
  Taurin1 g
  Igelkottstaggsvamp500 mg
  Koffein300 mg
  Citikolin (CDP-Kolin)200 mg
  L-Glutation200 mg
  Yerba mate extrakt200 mg
  Mangobladsextrakt (Zynamite®)150 mg
  Vit-B310 mg 63%*

  Ingredienser:
  L-citrullinmalat, beta-alanin, tri-kreatinmalat, kreatin monohydrat, L-tyrosin, taurin, surhetsregelrande medel(citronsyra), Igelkottstaggsvamp extrakt(sporokarp) [lion's mane] [Hericum erinaceus], aromer, klumpförebyggande medel(kiseldioxid), sötningsmedel E-951*, koffein, citikolin, l-glutation, yerba mate extrakt(blad)(Ilex paraguariensis A), Zynamite® mango extrakt(blad)(Mangifera Indica), färgämne: E-133, sötningsmedel E-950, vit B3: niacinamid.

  Zynamite® is a trademark owned by Nektium Pharma, S.L.

  OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

  Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 300 mg per rekommenderad dagsdos (1 skopa). Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5