Missa inte dessa erbjudanden!

11
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Project X Nootropic 320 g

399 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Berry Mind Blast Lagervara Bäst före: Cola Craze Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-220505

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Project X är den senaste pwo-produkten från Swedish Supplements. Den ger en stark och långvarig energi med ett knivskarpt fokus, ökad explosivitet och muskelpump. En pwo för den som kräver det lilla extra!
  Project X Nootropic PWO har allt du letar efter i en bra PWO, men denna PWO tar det ett steg längre och använder även unika ingredienser som Lions mane och Zynamite®. Swedish Supplements har tagit fram en unik produkt för dig som letar efter det senaste inom PWO.

  PWO-segmentet utvecklas ständigt. Vissa saker är konstanta och det är ingredienserna som utgör ryggraden eller basen i en solid PWO. Project X Nootropic PWO från Swedish Supplements har en solid ryggrad och innehåller alla basingredienser som förväntas.

  • Zynamite®
  • Ökad prestation
  • Ökad styrka
  • Avancerad formula


  Project X Nootropic har allt du letar efter i en bra PWO

  Project X har inte mindre än 13 aktiva ingredienser som inkluderar kreatin, beta-alanin, citrullin och koffein. Alla tillsätts i noggrant uppmätta doser. Utöver dessa ingredienser hittar du det som gör denna PWO så unik och det är ämnen som Linons mane, citicolin, Zynamite® och Yerba Mate. Dessa ingredienser gör att denna produkt sticker ut från mängden.

  Lions Mane har i studier visat sig förbättra mentalt fokus och pigghet, fysisk prestation, den har också positiva metaboliska egenskaper. Citikolin är en kemisk form av kolin och anses vara ett potent nootropiskt näringsämne för hjärnans hälsa. Det ökar aktiviteten av mitokondrier i celler och höjer nivåerna av ATP. Effekten är mer fokus och energi på samma gång. Zynamite® är en intressant förening från mangoblad. Det är en helt naturlig och kliniskt bevisad nootropic och prestationshöjare, stödd av flera kliniska studier. Zynamite® används för att ge energi till mentala och fysiska prestationer. Bland fördelarna finner vi minskade laktatnivåer, ökad VO2 max, samt ökad styrka.


  Doseringsförslag:
  Project X Nootropic PWO innehåller bland annat en hög dos koffein och därför bör du alltid börja med halva dosen för att utvärdera din tolerans. Blanda en portion och drick ca 20 - 30 minuter innan träningen börjar. Gå in i zonen för råfokus och styrka.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi
  Smak:
  Bär, Cola
  Storlek:
  320 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärdeper dosering (10 g)
  L-Citrullinmalat4 g
  Beta-alanin3,5 g
  Trikreatinmalat2 g
  Kreatin monohydrat1 g
  Tyrosin1 g
  Taurin1 g
  Igelkottstaggsvamp500 mg
  Koffein300 mg
  Citikolin (CDP-Kolin)200 mg
  L-Glutation200 mg
  Yerba mate extrakt200 mg
  Mangobladsextrakt (Zynamite®)150 mg
  Vit-B310 mg 63%*

  Ingredienser:
  L-citrullinmalat, beta-alanin, tri-kreatinmalat, kreatin monohydrat, L-tyrosin, taurin, surhetsregelrande medel(citronsyra), Igelkottstaggsvamp extrakt(sporokarp) [lion's mane] [Hericum erinaceus], aromer, klumpförebyggande medel(kiseldioxid), sötningsmedel E-951*, koffein, citikolin, l-glutation, yerba mate extrakt(blad)(Ilex paraguariensis A), Zynamite® mango extrakt(blad)(Mangifera Indica), färgämne: E-133, sötningsmedel E-950, vit B3: niacinamid.

  Zynamite® is a trademark owned by Nektium Pharma, S.L.

  OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

  Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 300 mg per rekommenderad dagsdos (1 skopa). Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Benjamin Gashi 2022-12-16
Tjena tjenare. Den här pwo ger jag en 4/5. Riktig bra pwo som vaknade till dig varje dag på gymmet. Bra smak också men också fick man en väldigt bra pump av den ock det bästa att det kliar över allt i kroppen så man får det där adrenalinet av den.💪💪💯
Rasmus Ohlsson 2022-12-09
Hej, Jag skriver för att berätta hur nöjd jag är med er nya PWO-produkt. Sedan jag började använda den har jag märkt en stor skillnad i min prestation under träningen och jag har fått fler resultat. Jag är verkligen imponerad av kvaliteten på produkten och vill bara passa på att berömma er för det. Jag hoppas att ni fortsätter att utveckla bra produkter och att ni överväger att göra ytterligare förbättringar på den här PWO:n i framtiden.
Gunta 2022-09-20
Funkar bra, kan inte påstå att den smakar ''Cola'' någonstans, utan mer som smaken av slick-klistret på ett kuvert.
Eric 2022-08-10
Funkar som den ska
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5