Sista chansen

2
Veckokampanj
20

Swedish Supplements Peppermind, 60 caps

399 kr / 319 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(1)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Uppiggande & Fokus

 • Beskrivning
 • Swedish Supplements har lagt ribban för marknaden med en nootropisk produkt för ökad känsla av fokus, klartänkthet och energi.
  Swedish Supplements Peppermind är framtagen för att öka den kognitiva prestationsförmågan, skapa fokus och ge energi. Passar utmärkt även när användaren är både fysiskt och psykiskt utmattad. Produkten lämpar sig för situationer då extra skärpa och koncentration behövs, långa träningspass, studier, gaming kan vara sådana exempel. Pepperamind är en noggrant utformad formula som innehåller de bästa vetenskapligt underbyggda ingredienserna för mentalt fokus klarhet och energi. 


  • Ökad fokus
  • Ökad energi
  • Ökad koncentrationsförmåga
  • Ökat välmående
  • Koffeinfri
  • 12 aktiva ingredienser


  Bland ingredienserna hittar vi några nyckelämnen:

  Gotu kola är mycket känd inom Ayurvedisk medicin här omnämns att den kognitiva förmågan förbättras, både minne och intelligens. Det används också mycket just för personer med problem som utmattning, depression eller nervositet.

  Teobromin
   är en molekyl som är mest känt för att vara en av de många ämnena som finns naturligt i choklad, men går även att finna i te och bland andra växtprodukter. Teobromin liknar koffein i sammansättningen men är en mer mild stimulant. Synefrin, ett centralstimulerande ämne som är aptitdämpande och uppiggande.

  L-Theanin
   är en aminosyra som återfinns i grönt te Theanin kan tränga igenom blod-hjärnbarriären och aktivera så kallade alphavågor vilket ger en avslappnad känsla Ju mer alfavågor man har, desto mer rofylld, lugn och avslappnad blir man, samtidigt som man känner sig alert och fokuserad.

  Kolin bitartrat
   är ett vattenlösligt näringsämne som liknar B-vitamin det är en direkt föregångare till acetylkolin, vilket är en av de signalsubstanser som handhar minnesbildning samt andra kognitiva processer. Kolin bitartrat är kolin bundet till kemiskt salt det inverkar på cellmembranen och gör dem starkare och semipermeabla. Detta medger att vätskor eller gaser kan passera eller diffundera genom cellmembranet enklare. Resultatet blir en förbättrad ämnesomsättning i cellerna och kroppens i allmänhet.
  Man tror att kolin medverkar i att förbättra hjärnans funktion. Hjälper till att förbättra koncentrationen och ger psykologiska fördelar. Det hjälper till i bildandet av neurotransmittorer som acetyl kolin och förbättrar minnet.

  Fosfatidyl serin
  . Studier stödjer vikten av fosfatidylserin för adekvat hjärnfunktion som till exempel minne, vakenhet och förbättrad hjärnfunktion. Fosfatidylserin verkar öka nivåer av signalsubstansen acetylkolin vilket hjälper till att förbättra de allmänna kognitiva funktion och minne. Det finns också bevis för att det kan orsaka hjärnan att öka dopamin, en annan viktig signalsubstans. Medverkar till att upprätthålla hjärnans produktion av signalämnen. Det medverkar vid hjärnans ämnesomsättning som är nödvändigt för att upprätthålla natrium-kaliumbalansen, och det medverkar till att reglera produktionen av stresshormon. Fosfatidylserin används t.ex. vid försvagat minne, koncentrationsproblem och vid allmän sänkt mental kapacitet. Det kan med fördel användas som tillskott vid examensläsning.


  Doseringsförslag:
  Tag 2 kapslar före fysisk aktivitet eller vid ökat behov av koncentration energi och fokus. Använd inte produkten längre än 8 veckor i följd utan uppehåll.

  Storlek:
  60 kapslar.

  Fri från:
  Beta Alanin
 • Innehåll
 • Innehåll per dagsdos (2 kapslar) 
  Cholin bitartrat400 mg
  Taurin300 mg
  Theobromin (kakaobönextrakt)200 mg
  Fosfatidyl serin125 mg
  Glukoronolakton100 mg
  Gotu Kola50 mg
  Synefrin hydroklorid40 mg
  Vitamin B610 mg (714 %*)
  Piperin5 mg
  Vitamin B12500 µg (2000 %*)
  Folsyra400 µg (200 %*)


  Ingredienser: cholin bitartrat, taurin, theobromine från kakaobönextrakt, fosfatidyl serin, glukoronolakton, sallatsspikblad (centella asiatica), synefrin hydroklorid, vitamin B6 (pyridoxin), svartpepparextrakt (piper nigrum), vitamin B12 (cyankobalamin), vitamin B9 (folsyra), kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (titandioxid), klumpförebyggande medel (magnesium stearat, kiseldioxid).

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Andreas 2020-04-02
Grym product som håller mig fokuserad vid datorn och gymmet!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5