Sista chansen

Kampanj
15
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

SSN Alpha GO 60 caps

269 kr / 229 kr
215 kr

Tidigare lägsta pris

215 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Kraftfullt energigivande produkt från Svensk Sport Nutrition.
  SSN Alpha GO är "high stim" pre-workout med beprövade ingredienser som ökar dina energinivåer, ger en känsla av pigghet och därmed förbättrar ditt fokus.


  • Uppiggande
  • Ökad fokus
  • Ökad energi

  Prestationshöjare i kapselform


  SSN Alpha GO är smidiga och lättsvalda kapslar, vilket är smidigt för dig som inte vill krångla med pulver och riskera att få träningsväskan förstörd. Med SSN Alpha GO har du alltid tillgång till snabb och kraftfull energi.

  Doseringsförslag:
  1-2 kapslar innan cardio/träning. Passar bra att kombinera med ALPHA PUMP.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Viktminskning
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapselPer. 2 kapslar
  L-Teanin200 mg400 mg
  L-Karnitin125 mg250 mg
  Koffein100 mg200 mg
  Grönt te-extrakt100 mg200 mg
  L-Taurin150 mg300 mg
  Vitamin B612,5 mg (896%RDI)25 mg (1792%RDI)
  Vitamin B12250ug (10000%RDI)500ug (20000%RDI)
  Vitamin B3 (Niacin)15 mg (93%RDI)30 mg (187%RDI)

  Ingredienser: Fyllnadsmedel: (mikrokristalin cellulosa, magnesium-sterat, kiseldioxid), Kapsel: gelatin (bovint) färgämne (E172), titandioxid.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5