Missa inte dessa erbjudanden!

21
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Smartshake Original2Go 600 ml

109 kr
Summa av lösa artiklar:
Färg
Black Lagervara Bäst före: Mint Green Lagervara Bäst före: Pink Lagervara Bäst före: Space Gray Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(12)
ID: PB-3405

Inspiration från andra

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Snygg och stilren shaker med Smartshakes nya design.
  Smartshake Original2Go ger dig den perfekta balansen mellan förvaring och kapacitet! Denna fantastiska shaker är utrustad med med två behållare och rymmer dessutom 600ml, vilket gör att du kan få med dig 3 portioner i en och samma shaker!

  • Rymmer 3 olika portioner
  • Fri från giftiga plaster (som BPA och DEHP)
  • Slitstarkt och rejäl plast med tjocka gängor
  • Finns i flera snygga färger
  • Patenterad design
  • Läcksäker
  • Tål maskindisk och mikrovågsugn

  Smartshake Original2go har ett mer nytänk på sitt mixernät som gör att det lätt faller på plats och inte skramlar runt när shakern används. Mixernätet motverkar även klumbildningar på ett bra och enkelt sätt.

  Matrial: Polypropen (PP) utan spår av BPA och DEHP. Testad och godkänd för US/EU food safe standards.

  Storlek: Shaker 600ml, förvaringslock 100ml + 150ml.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Bella 2024-03-07
Bra shaker! locket sitter lite väl hårt kanske, men den läcker inte så det är ju det positiva med det! Förstår dock inte vad samtliga delar är till för?? Men det kanske bara är jag haha.
Emmy 2023-02-23
Alltså älskar mina smartshakes! Preppar over night oats i dem och har till frukost hela veckan. På vintern när jag fryser micrar jag dem, på sommaren äter jag det kallt. Har blåbär i varje dag och NOLL fläckar som satt sig. Enda eventuella minuset är att locket är lite svårt att öppna, men hellre det än att det läcker!
Caroline 2023-01-12
Jag har en sån här sen tidigare som är jättebra men loket den som jag köpte nu sitter så hårt han kan nästan inte få upp den utan att spilla, jag ångrar att jag inte lämnade tillbaka den men jag trodde det skulle fixa sig om man använd den lite
Anton Gustavsson 2022-12-28
En riktigt bra shaker, den är den bästa av dem jag har provat! Locken är bra, ett har till och med en delare för piller eller annat. Den har även varit luktfri i de 2 månaderna jag haft den. Detta är såklart beroende på hur du behandlar den också. Den vita färgen har hållit sig, är även en av de snyggaste färgerna enligt mig. Klart en 5/5!
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5