Missa inte dessa erbjudanden!

4
Kampanj
35
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition HMB

319 kr / 207 kr
319 kr

Tidigare lägsta pris

319 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(1)
Tillfälligt slut ID: PB-00041

Inspiration från andra

Mest populära från HMB

 • Beskrivning
 • Self HMB perfekt vid hård träning och diet. Förbättra dina resultat av hård träning med att bromsa nedbrytningen av muskelmassan och aktivera proteinuppbyggnaden. Perfekt under diet samtidigt som nivåerna av muskeluppbyggande hormoner kan höjas. Minskar fettbildning runt magen. Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv.
  Self HMB perfekt vid hård träning och diet.

  Förbättra dina resultat av hård träning med att bromsa nedbrytningen av muskelmassan och aktivera proteinuppbyggnaden. Perfekt under diet samtidigt som nivåerna av muskeluppbyggande hormoner kan höjas. Minskar fettbildning runt magen. Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv.

  Fördelarna med HMB kan vara:
  • Bromsa nedbrytningen av muskelmassa
  • Aktivera proteinuppbyggnaden
  • Höja nivån av muskeluppbyggande hormoner
  • Minska fettbildning runt magen

  HMB marknadsfördes kraftigt under början av 90-talet och man lovade stora muskelökningar. Läser man forskningsstudier gjorda på HMB förstår man tydligt varför.

  Det är tack vare AIDS-forskningen som det finns så många publicerade studier om HMB. Om man drabbas av AIDS utvecklar man något som kallas ”muscle waisting” vilket innebär att man förlorar muskelmassa hela tiden. Dessa personer har under många år fått HMB för att minska muskelnedbrytningen vilket har visat sig fungerat otroligt bra. Anledningen till att HMB inte nått någon stor framgång är att preparatet har varit så dyrt att väldigt få använt HMB under tillräckligt lång tid i tillräckligt hög dos för att notera några resultat. HMB är inte något man blir omedelbart stark, uthållig och pigg av. Det man kan räkna med är att om man intar HMB under rekommenderad tid med rätt dos så får man några grams nettoviktökning utav muskelmassan per dag vilket knappast är något man märker. En stor studie genomförd på Tennessee State University år 2000 visade att gruppen som fått HMB 3g/dag i snitt gick upp 1,4 kg muskler på 4 veckor jämfört med placebo gruppen 0.9 kg (5) och som sagt finns det hundratals studier som givit liknande resultat.

  Kan ge upp till ett halvt kilo muskler i månaden och 6 kilo på ett år!

  Doseringsförslag:
  2kapslar 2-3ggr dagligen mellan måltider och efter träning. Kombinera gärna med leucin / BCAA, kreatin och kolhydrater för att öka effekten.

  Storlek:
  100 Kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Portion: 4 kaps (25 portioner)

  Innehål per1 portion
  HMB2000 mg

  Ingredienser:

  Kalcium beta hydroxy beta metylbutyrat, hjälpämne (E460, E551), kapsel (gelatin), färg (E120, E171, E131).


  Viktigt:

  Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, rek. dos bör ej överskridas. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG SOJA. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt föt barn.


 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Martin 2020-06-24
Bra HMB. Känner mig mindre sliten när jag kör tyngre perioder. Kanske bara inbillning men jag tycker det går lite enklare att öka i styrkan när jag använder HMb.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5