Mutant Whey 2,27kg - - Proteinbolaget.se
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

2

Mutant Whey, 4,54 kg

Mutant Whey betraktas som ett ultimat proteinpulver. Du kommer både se och känna en märkbar förändring i din muskeltillväxt.

Läs mer.
Artnr: PB-1293
Storlek
908g
229 kr
2,27kg
419 kr
4,54kg
789 kr

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Smak: 
Antal: 
Lagervara: 2-4 arbetsdagar
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • BESKRIVNING
 • Mutant Whey betraktas som ett ultimat proteinpulver. Den unika 5-stegs proteinmatrixen hjälper dig att bygga större muskler snabbare. Du kommer både se och känna en märkbar förändring i din muskeltillväxt.

  • Bra energivärde - 290 kcal per portion
  • 100 % proteinupptag
  • Endast 2 g socker per portion
  • God smak och lätt att blanda
  • Kan intas dag som kväll

  MUTANT WHEY är världens första proteinpulver som använder sig av unikt utvalda proteiner som alla har olika snabb upptagningshastighet. Bakom utvecklingen av produkten ligger 28 månaders hängivet forskningsarbete. 5-stegskomplexet låter varje källa leverera sitt protein till en av de begränsade proteinplatser som finns i matsmältningssystemet. Det innebär att inget protein försvinner på vägen utan att upptaget blir 100 %. I och med att samtliga av de fem källorna både är 100 % kompletta och rika på BCAA och glutamin, kommer återhämtningstiden bli kortare.


  Mutant släpper inga produkter som inte har passerat noggranna tester. Väljer du det här kosttillskottet får du en bra och omsorgsfullt kontrollerad produkt, som hjälper dig att bygga muskler samtidigt som återhämtningstiden minskar. Med ett 100 % proteinupptag ger proteinpulvret ett resultat som vanliga vassleprotein inte kommer i närheten av.

  Doseringsförslag:
  Mutant whey är enkel att blanda. Häll i två skopor, ca 72 g, i 250-500 ml mjölk eller vatten. Anpassa själv konsistensen och smakkoncentrationen med hjälp av vätskemängden.

 • INNEHÅLL
 • Innehåll: per skopa (36g)per 2 skopor (72g)% av RDI (i 1 skopa)
  Energi140 kcal280 kcal-
  Protein22g44g-
  Kolhydrater5g10g2%
  -därav sockerarter1g2g-
  -fibrer1g2g4%
  Fett3g6g5%
  -därav mättat fett0,3g0,6g2%
  natrium90mg180mg4%
  kalium250mg500mg7%

  Ingredienser:
  NitroSerum™ (filtrerat vassleproteinkoncentrat/fosfolipidkomplex), mikrofiltrerat vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat (kallprocessat), ActiNOS® (hydrolyserat vasslepeptidisolat), hydrolyserat vassleproteinisolat, DCC (dispensionskontrollerat komplex)(inulin, xanthangummi, havre och sojapulver), glutaminpeptid (från hydrolyserat veteprotein), naturliga och artificiella smakämnen, kaliumcitrat, acesulfam-K, sukralos, sojalecitin.

  Allergiinformation: Innehåller mjölk, soja, havre och vete (gluten). Tillverkas i lokaler som även hanterar jordnötter, ägg, sulfit, frön och nötter.
 • OMDÖMEN
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar