Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

M-nutrition Pure Creatine 300 g

329 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Inspiration från andra

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • M-nutrition Pure Creatine är ett rent kreatinmonohydrat lämpligt för användning i alla sporter. I kombination med styrketräning främjar Pure Creatine tillväxten av muskelmassa och styrka.
  Kreatin förbättrar det den fysiska prestationen, eftersom kreatinfosfatet det producerar fungerar som en snabb energikälla för musklerna (ATP).

  • Glutenfri, tillsatsfri och vegansk produkt
  • Innehåller inget fett eller kolhydrater
  • Förbättrar träningsprestanda
  • Bra blandbarhet och neutral smak

  100% rent kreatinmonohydrat!

  M-nutrition Pure Creatine är det perfekta valet för dig när du vill säkerställa bästa prestanda i dina träningspass samt optimera din återhämtning från hårda träningspass. Med åldern kan fördelarna med kreatin bli ännu större. Pure Creatine är en helt dopingfri produkt.


  Doseringsförslag:
  Blanda en portion (3 g) pulver med ca 3 dl valfri dryck.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: 100% kreatin monohydrat.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Eva Ramberg 2022-10-26
Det bästa proteintillägget , snabb effekt som syns och känns. Jag kan verkligen rekommendera produkten. Kanske något dyrare än andra liknande produkter på marknaden men bästa kvalitet.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5