Missa inte dessa erbjudanden!

8
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Olimp Creatine Mega caps 120 caps

120 caps
359 kr
Ägg
799 kr
359 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Inspiration från andra

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Megadoserade kreatinkapslar från Olimp Sport Nutrition.
  Megadoserade kreatinkapslar från Olimp Sport Nutrition. Varje kapsel ger dig 1250mg kreatin monohydrat i lättupptaglig och smidig form. Kreatin har många fördelar för dig som sysslar med uthållighet och kraftsporter.

  • 1250mg kreatin per kapsel
  • Ökad massa
  • Ökad styrka
  • Ökad uthållighet
  • Ökad explosivitet

  Kreatin lagras som ATP i musklerna och används sedan som rent bränsle under din träning.

  Doseringsförslag:
  3 kapslar dagligen med rikliga mängder vatten.

  Storlek:
  120 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer 1 kapselPer 4 kapslarPer 100 g
  Energi3,3 kJ / 0,8 kcal15 kJ / 3,6 kcal262,5 kJ / 62,8 kcal
  Fett0 g0 g0 g
  Kolhydrater0 g& Lt 0,1 g1.4G
  Protein0,2 g0,8 g14,3 g
  Kreatin1250 mg5000 mg89,3 g

  Ingredienser: 99 % mikroniserad kreatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, gelatin, färgämne: E171.

 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tommy Ahlbin 2022-04-30
Bra styrka bara efter 3 dagar..
Mahdi 2022-03-23
Verifierat köp
Gått över helt från pulver kreatin tull dessa kapslar. Minst lika effektivt men ack så mycket smidigare! Behöver inte gå runt med en shaker hela dagen, utan får smidigt med allt i fickan nu! Stort plus är att man slipper sötningsmedel magknip XD
Daniel 2020-08-01
Verifierat köp
Rekommenderas starkt! Smidigt med tablettform!
Fredrik Gustavsson 2020-07-08
Jag brukar inte skriva recensioner, men denna produkt har verkligen hjälpt mig att öka i både styrka och muskelmassa. Kreatin är vetenskapligt bevisad att just ge denna effekt som jag fick av att inta kreatin. Jag har tidigare testat kreatin i pulverformat, men jag har aldrig uppskattat smaken av kreatin upplöst i vatten. Det är även omständigt att få till lösningen av kreatin utan att det klumpar sig. Jag fick leta ett bra tag innan jag fann rätt kreatin kapslar och jag kan bara säga att jag är jättenöjd! Värt att tillägga är att kapslarna är stora, men med hjälp av vatten glider de ner enkelt och fastnar inte i munhålan som vissa andra strävare tabletter. Effekten kommer ganska snabbt på ett par dagar och du kommer känna skillnaden, samt att dina muskler kommer se större ut! Men att inta kreatin utan att träna är bortkastade pengar så inta kreatin kapslarna varje dag i en period och träna på som vanligt, samt gör ett uppehåll därefter innan du börjar igen med kreatin. Kom ihåg! Kreatin ger dig styrkan, och det är tack vare den du kan lyfta mera och tyngre vikter på gymmet och då kommer du få ökad muskelmassa. Varför du kommer se biffigare ut beror också på att kreatin binder vatten till muskelcellerna, men det avtar när du slutar med kreatin. Jag vill rikta ett stort tack till proteinbolaget som alltid skickar snabba och problemfria försändelser. Och ett stort lycka till, till just dig som har tänkt att börja med kreatin eller är tidigare användare av just kreatin. Köp!
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5