Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Kampanjer

Hoppas du är lika taggad på Black Friday 2023 som vi är! Vare sig du letar efter kosttillskott, träningskläder eller allt däremellan så kommer du att hitta massor av rabatterade produkter hos oss på Proteinbolaget under Black Friday 2023.

Black friday och black week på Proteinbolaget

Det är dags att bänka dig framför skärmen eller ta en virtuell promenad genom våra gångar. Black Friday handlar inte bara om fantastiska erbjudanden; det handlar om en shoppingupplevelse som är helt unik. Du kommer att hitta massvis med prissänkta produkter och exklusiva Black Friday erbjudanden oavsett om du är ute efter nya träningskläder, kosttillskott, hälsokost eller olika typer av drycker. Så kommer du att hitta de mest lockande priserna och rabatterna här hos oss.


Vad är Black Friday och Black Week?

Black Friday och Black Week är väl välkända begrepp vid det här laget. Men för dig som kanske inte vet så är Black Friday ett shopping fenomen som kommer från USA och infaller dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving varje år. Black Week är en förlängning på Black Friday som ofta sträcker sig en hel vecka så alla hinner shoppa ordentligt. I dag har Black Friday vuxit och blivit en av världens största shoppingdagar.

När är Black Friday 2023?

Fredag den 24:e november 2023 är det dags för Black Friday. Vecka 47 är det "Black Week". Var beredd!

Black Friday Deals 2023

På den här sidan kommer vi att samla alla våra Black Friday-kampanjer så du har dom samlade på ett och samma ställe. Ett litet tips är att prenumerera på vårt nyhetsbrev, där släpper vi våra Black Friday-kampanjer först.