Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Kampanjer

Köp Kosttillskott under Black Week 2023

Snart är det dags igen! Black Friday är dagen där prisreduceringar är ett faktum och där du kan göra riktiga kap och fynd. Här på Proteinbolaget presenterar vi ett stort sortiment på produkter med nedsatta priser i form av Black Friday kosttillskott. Men – vi börjar redan under veckan och kallar de även Black Week kosttillskott. Passa på!

Var beredd att shoppa Black Friday kosttillskott! Vilka kosttillskott behöver du? Här hittar du en radda av goda, nyttiga och energigivande kosttillskott med pressade priser under hela veckan. 

Utforska vårt utbud av black week proteinpulver, godis, snacks, livsmedel och dryck samt mycket mer annat kosttillskott. 

Här hittar du Black Week kosttillskott i alla variationer för olika tillfällen. passa på att fylla på ditt eget lager med exempelvis proteinpulver, kreatin eller ge bort som present till någon som du vet behöver eller uppskattar kosttillskott. Vi har grymma erbjudanden varje dag på kosttillskott under Black Week så håll utkik – det som du väntar på kan dyka upp när som helst till ett riktigt bra pris. Är du taggad? Då lär du bli ännu mer taggad när vi talar om att du får fri frakt på köp över 499 kr och alltid snabb leverans!