Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Kampanjer

Våra goda Black Week energidrycker 2023

Säkra din energiboost under vintern genom att köpa energidryck under Black Week. Black Week och Black Friday infaller strax innan Thanksgiving och är en tradition där butikerna pressar priserna på en rad olika varor. Vi på Proteinbolaget rabatterar energidryck både före och under Black Friday.

Hos oss på Proteinbolaget har vi flak och möjligheten att köpa enskilda Black Friday energidryck – antingen för att testa på en ny smak eller för att fylla på dryckesförrådet. Vi drar ner priserna på utvalda energidrycker under Black Week med start under måndagen för att sedan nå kulmen under Black Friday. Har du en favoritdryck som passar dig extra bra? Vi har varumärken såsom NOCCO, GAAM och Celsius – alla i olika smaker som du kan beställa på flak eller som enskild dryck. Får vi kanske fresta med äpple, päron, mango eller den unika Peach Vibe? Beställ din Black Friday energidryck så snart kampanjen sätter igång! 

Våra Black Week energidrycker innehåller vitaminer, aminosyror och olika mineraler som är bra för kroppen. Merparten av dryckerna är dessutom fria från tillsatser och färgämnen så att du kan njuta med gott samvete.