Missa inte dessa erbjudanden!

20
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

GAAM x MandyFit PWO 330 g

1 st
269 kr -10%
2 st
538 kr -5%
3 st
807 kr -0%
299 kr / 269 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Mango Lemon Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(13)
ID: PB-221216

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • GAAM x MandyFit PWO är ett samarbete med träningsprofilen och varumärket MandyFit. MandyFit har tillsammans med GAAM utvecklat en PWO med fräsch smak och komplett innehåll för att passa rutinerade användare, likväl de som är nya till pre-workout produkter.
  GAAM x MandyFit PWO är som namnet antyder en pre-workout produkt framtagen tillsammans med träningsprofilen MandyFit. Produkten är framtagen för att passa både de som är nya till PWO och runtierade användare.

  • Beta-alanin
  • 150 mg koffein
  • Passar alla nivåer


  Passar de flesta personer och aktiviteter

  Produkten passar perfekt för den som är ny användare av PWO och som inte är van vid effekterna av en prestationshöjare, men den passar även den mer rutinerade användaren som kan bygga upp dosen och effekten vid behov. Denna PWO passar dig som är ny till pre-worout produkter då den innehåller mindre mängd koffein än en traditionell PWO. Den innehåller 150 mg koffein som genom dubbla doser går att öka för den som önskar mer intensiv effekt. Förutom koffein innehåller denna PWO beta alanin som är en aminosyra som ofta förekommer i pre-workout proedukter. Beta alanin är känd för sin stickande och kitlande känsla som uppkommer vid användning. Detta är helt ofarligt och tillsätts ofta för att kroppen ska kännas pigg och alert. 

  Vad är PWO?

  En PWO är en prestationshöjande produkt man intar innan träning för att tagga till lite extra och få en ökad pump i musklerna. En PWO innehåller ingredienser som hjälper dig och din kropp prestera på en högre nivå helt enkelt. 


  Doseringsförslag:
  Blanda en skopa (ca 11 g) med önskad mängd vatten i en shaker och drick ca 30 min före träning eller fysisk aktivitet. Dubbla dosen för ökad effekt.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Socker
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bli stark, Energi, Uthållighet
  Smak:
  Lemon, Mango
  Storlek:
  330 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. portion (11 g)
  Citrullinmalat2500 mg
  Klusterdextrin2500 mg
  Beta-alanin2000 mg
  AAKG1000 mg
  Acetyl L-karnitin750 mg
  L-teanin400 mg
  Koffein150 mg

  Ingredienser: Citrullinmalat 2:1, klusterdextrin (HBCD), beta-alanin, AAKG, acetyl l-karnitin, äppelsyra, l-teanin, klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551), vattenfritt koffein, aromer, sötningsmedel: aspartam (E951), klumpförebyggande medel: magnesiumsterat (E470b), sötningsmedel: ace-K (E950), färgämne: betakaroten (E160a).

  *innehåller en källa till fenylalanin.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (13)

13 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Eva 2023-04-27
Smaken är så god,godaste pwo jag har provat!Fräsch smak!
Madde 2023-04-21
Verifierat köp
Är man rädd för extra pump och stickningar är denna inget att ha. Men är man som mig mig som gillar när effekten känns så är denna absolut något att satsa på! God smak, fräsch och inte alls så sötsliskig som många liknande produkter är - och jag har provat en heeel del under alla år.
Marcus 2023-04-10
Finns inget i innehållet som gör denna Pwon värd att testa, för lite pump och koffein för att den ska ha någon funktion. Väldigt undermåliga ingridienser och effekt.
Lovisa 2023-03-26
Toppenprodukt! smakar verkligen ananas. längtar alltid till de dagar jag kan få denna för den är läskande och härlig. rekommenderar starkt!
Visa fler
13 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5