Sista chansen

32
Septemberkampanj
Veckokampanj
29

GAAM Power Series Caffeine, 100 tabs

69 kr / 49 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Fler varianter:

100 tabs
49 kr -29%
200 tabs
98 kr -29%
300 tabs
147 kr -29%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Koffein

 • Beskrivning
 • Rent och kraftfullt koffein från GAAM Power Series! GAAM Power Series Caffeine är en produkt som passar bra för dig som önskar komma i form på ett effektivt och säkert sätt.
  Koffein som kosttillskott återfinns i energidrycker, pre-workout produkter och som rena koffeintabletter. Koffein används främst i fettförbrännande syfte tack vare dess uppiggande effekt. Men det har även andra fördelar för dig som tränar hårt, så som ökad energiförbrukning och milt vätskedrivande effekt.

  GAAM Power Series är en serie produkter framtagna för styrka och prestation! Det uppnås via genomtänkta och rejält tilltagna doser av välstuderade ingredienser som verkligen fungerar. Power Series är framtagen i samarbete med Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott. Det utlovar säkra och effektiva ingredienser av mycket hög kvalitet som ger dig de resultat du vill ha.

  • Ökad energi
  • 200 mg per tablett
  • Ökad ämnesomsättning
  • Milt vätskedrivande
  • Effektiv fettförbränning

  Vad är koffein?

  Koffein återfinns naturligt i vissa bönor, blad och frukter hos över 60 olika växter. Koffein är ett centralstimulerande ämne om har förmågan att öka ditt mentala fokus samtidigt som det minskar trötthetskänslor. Koffein stimulerar även produktionen av adrenalin.

  Vem passar koffein för?

  Koffeintabletter kan vara bra för dig som söker en extra skjuts i träningen/vardagen då de har en uppiggande effekt, vilket leder till en ökad generell energiförbrukning under dagen, det passar även bra för dig som studerar eller har ett fysiskt/psykiskt tungt arbete.

  Doseringsförslag:
  En tablett dagligen vid behov. Koffein kan med fördel kombineras med GAAM Power Series Synephrine för den som vill ha extra effekt.

  Storlek:
  100 tabletter.
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Beta alanin, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Energi, Uthållighet, Viktminskning
  Storlek:
  100 tabs
 • Innehåll
 • InnehållPer. Tablett
  Koffein200 mg

  Ingredienser: Koffein, tabletthjälpmedel (isomalt, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

  Hög koffeinhalt, 200 mg per dos. Rekommenderas ej till barn, gravida och ammande samt ej till person er som lider av ett medicinskt tillstånd utan att först rådfråga läkare. Förvaras torrt, svalt i normal rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Olof är skev 2021-06-26
''sockerpiller'' hahahahaha Din hjärna är sockerhjärna funkar bra jag är helt FUUFUFUFFcked efter 3 tabletter
Tyst olof 2021-05-22
Olof ljuger
Olof 2020-10-06
Sockerpiller? Har haft dom här ett par månader och testat några gånger. Men märker ingen effekt. Kanske en dålig omgång? Eller är det bara sockerpiller?
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5