Missa inte dessa erbjudanden!

5
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Olimp Ashwagandha 600 Sport Edition 60 caps

139 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(3)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • Olimp Ashwagandha 600 Sport Edition är ett mycket spännande kosttillskott.
  Olimp Ashwagandha 600 Sport Edition är ett mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar för oss som tränar. Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.

  Doseringsförslag:
  1 kapsel två gånger dagligen med måltid och rikliga mängder vätska.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Fri från:
  Beta alanin
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Närings information
  1 kapsel2 kapslar
  Ashwagandha extrakt (Withania somnifera L.) KSM-66
  - varav 5% withanolider
  300 mg
  15 mg
  600 mg
  30 mg


  Ingredienser: 58% ashwagandha-extrakt (Withania somnifera L.) KSM-66, bulkmedel - mikrokristallin cellulosa antiklumpningsmedel - magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid kapsel (gelatin, färg: E 171).
 • FAQ

Recensioner (3)

3 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Micke Brunzell 2022-02-14
Efter ca 1 vecka märktes en tydlig förbättring i återhämtning! Uthålligheten ökade också ganska markant,samt att stresståligheten ökade (kände mig mycket lugnare i stressade situationer) Sömnen har även den blivit mycket bättre, med färre uppvaknanden! Det känns att den balanserar upp kortisolet! Verkligen en kanonprodukt till ett superpris!!
Viktor Eriksson 2020-09-10
Efter ungefär 1 - 2 veckor kände jag hur jag orkade mycket mer på gymmet och kände även av ashwagandhans effekt på min mentala hälsa i och med att jag upplevde mig klarare i huvet. Rekommenderar alla som tränar regelbundet och även folk som vill förbättra sin mentala hälsa att testa på och ge produkten en ärlig chans!
Jens 2020-04-07
Bästa ashwagandhan till bästa priset.
Visa fler
3 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5