Missa inte dessa erbjudanden!

387 kr
Paketpris
10 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Immunity 180 caps

60 caps
64 kr -50%
120 caps
249 kr
180 caps
349 kr
349 kr
387 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Multivitamin

 • Beskrivning
 • GAAM Immunity är en potent produkt när det kommer till att hålla sig frisk! Särskilt viktigt i förkylningstider och dagens lite speciella förhållanden.
  I denna produkt har vi samlat några av de mest välstuderade och effektiva ingredienserna vi känner till idag, som har dokumenterat god effekt på immunförsvar och vår allmänna hälsa.

  • Antioxidanter
  • Lättupptagligt
  • Smidiga kapslar
  • Immunförsvar
  • Välmående


  En potent produkt!

  GAAM Immunity är fylld med vitala mineraler och vitaminer som synergiskt verkar för att stärka och stabilisera ditt immunförsvar. Bland ingredienserna finner vi bland annat: Vitamin D, betaglukan, C vitamin och en rad mineraler.

  GAAM Immunity innehåller även svartpepparextrakt som har förmågan att öka upptaget hos de andra ingredienserna. Allt för att maximera och optimera slutresultatet. Att hålla ditt immunförsvar starkt hjälper inte bara dig själv att hålla dig frisk, utan även din omgivning. Så gör dig själv och omvärlden en tänst genom att ta hand om dig själv.

  Bra att veta om vitaminer!

  Vitaminer kan vara både vatten och fettlösliga därför kan det vara en god ide att konsumera omega-3 samtidigt som dina vitaminer. Det är även fördelaktigt att ta vitaminer i samband med måltid för att få ett så optimalt upptag som möjligt. Tar du vitaminer på tom mage före frukost som många gör så riskerar du att förlora mycket av dem via urinen.

  Detta gäller kosttillskott generellt men det finns vissa undantag där konsumption är att föredra på tom mage. Därav bland annat kreatin och uppiggande kosttillskott som pre workout produkter.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  180 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  Vitamin C160 mg (200% DRI)
  Betaglukan125 mg
  Vitamin E22 mg (183% DRI)
  Zink7,5 mg (75% DRI)
  Svartpepparextrakt5 mg
  Selen35 μg (64%DRI)
  Vitamin D5 μg (100% DRI)

  Ingredienser: Rispulver, askorbinsyra (vitamin-C), betaglukan, D-alfa-tokoferyl bärnstenssyra (vitamin-E), zink (zinkcitrat), selen (L-selenometionin), pepparextrakt (piper nigrum), kolekalciferol (vitamin-D), fyllnadsmedel: kiseldioxid, magnesiumstearat, kapsel: (E464).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5