Missa inte dessa erbjudanden!

21
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

GAAM Multivitamin Man 60 caps

60 caps
169 kr
120 caps
309 kr -9%
180 caps
439 kr -13%
169 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Multivitamin

 • Beskrivning
 • Multivitamin & mineralkomplex speciellt framtagen för män och dess särskilda behov. En perfekt grund för ditt dagliga välmående.
  GAAM Multivitamin Man är ett komplett multivitamin och mineralkomplex som ger dig alla vitala vitaminer och mineraler i en enda kapsel. Produkten innehåller extra mycket D vitamin och zink för att tillgodo se det manliga behovet. När du tränar hårt eller håller en strikt och begränsad kosthållning så ökar kroppens behov av mikronäringsämnen drastiskt.

  • En om dagen
  • Vitaminer
  • Mineraler
  • Antioxidanter
  • Ökat välmående
  • Prestationshöjande


  En om dagen

  Att supplementera med GAAM Multivitamin Man dagligen är en effektiv och billig garanti för att du ska maximera dina möjligheter att hålla dig frisk och prestera optimalt både i och utanför gymmet.

  GAAM Multivitamin Man har många hälsofrämjande fördelar man normalt inte tänker på: Zink stabiliserar hormon nivåerna i kroppen vilket stimulerar välmåendet och förbättrar nattsömnen så du vaknar pigg och utvilad, denna effekt förstärks ytterligare av vitamin D som även påverkar välmåendet. Krom stabiliserar blodsockernivåerna i kroppen och dämpar ditt sötsug samtidigt som det breda spektrumet av B vitaminer verkar uppiggande. Ingen multivitamin är komplett utan vitamin C och GAAM Multivitamin Man ger dig 100% av denna kraftfulla antioxidant.

  Bra att veta om vitaminer!

  Vitaminer kan vara både vatten och fettlösliga därför kan det vara en god ide att konsumera omega-3 samtidigt som din multivitamin. Det är även fördelaktigt att ta dina vitaminer i samband med måltid för att få ett så optimalt upptag som möjligt. Tar du vitaminer på tom mage före frukost som många gör så riskerar du att förlora mycket av dem via urinen.

  Vår strävan för en mer hållbar framtid!

  På GAAM arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi tog första steget 2020 genom att byta kapselburkarna från PET till biobaserad HDPE och nu tar vi nästa steg genom att anpassa burkstorlekarna till varje specifik produkt. På så sätt kan vi minska plaståtgången och optimera transporter. Bara genom dessa förändringar minskar vi åtgången av plast med över 780 kg per år och kan bidra vi till en mer hållbar framtid!


  Doseringsförslag:

  1 kapsel dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Gluten, Laktos, Mjölk, Nötter, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapsel
  Vitaminer
  Vit C (askorbinsyra)80 mg 100% DRI*
  Vit B316 mg 100% DRI*
  Vit E12 mg 100% DRI*
  Vit B56 mg 100% DRI*
  Vit B21,4 mg 100% DRI*
  Vit B61,4 mg 100% DRI*
  Vit B11,1 mg 100% DRI*
  Vit A800 ug 100% DRI*
  Folsyra400 ug 200% DRI*
  D-biotin50 ug 100% DRI*
  Vit B125 ug 200% DRI*
  Vit D10 ug 200% DRI*

  Mineraler
  Järn (fumarat)14 mg 100% DRI*
  Zink (glukonat)20 mg 100% DRI*
  Mangan (glukonat)2 mg 100% DRI*
  Koppar (klorid)1 mg 100% DRI*
  Jod (kalium)150 ug 100% DRI*
  Selen (natrium)60ug 100% DRI*
  Krom (klorid)40 ug 100% DRI*
  *Dagligt rekommenderat intag

  Ingredienser: vitaminmineralblandning, maltodextrin, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, emulgeringsmedel: magnesiumstearat. kapsel: gelatin (bovint), färgämne: järndioxid.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jens 2024-01-07
Jättebra tillskott. Känner mig mer alert och även att jag orkar att prestera mer under dagen och även ett tyngre pass på kvällen. Komplettera gärna med en burk magnetism också
2021-07-31
Verifierat köp
Bra kosttillskott med alla viktiga vitaminer samt mineraler, Perfekt när man inte får i sig tillräckligt genom sin dagliga kost
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5