Per | 4 kapslar | % RI* |
---|---|---|
Vitaminer | ||
Vitamin A (retinol) | 800 mcg | 100 mg |
Vitamin D (kolekalciferol) | 5 mcg | 100% |
Vitamin E (dl-alpha-tokoferol) | 12 mg | 100% |
Vitamin B1 (Tiamin hcl) | 1,1 mg | 100% |
Vitamin B2 (Riboflavin) | 1,4 mg | 100% |
Vitamin B3 (Nikotinamid) | 16 mg | 100% |
Vitamin B5 (d-pantonterat kalcium) | 6 mg | 100% |
Vitamin B6 (pyrodoxin hcl) | 1,4 mg | |
Vitamin B12 (cyanocobalmin) | 2,5 mcg | 100% |
Folic Acid (pteroylmonoglutaminsyra) | 200 mcg | 100% |
Vitamin C | 100 mg | 100% |
D-Biotin | 50 mcg | 100% |
Mineraler | ||
Järn (pyrofosfat) | 14 mg | 100% |
Zink (Glukonat) | 10 mg | 200% |
Koppar (Karbonat) | 1 mg | 100% |
Jod (Kalium) | 150 mcg | 100% |
Krom (Klorid) | 150 mcg | 100% |
Mangan (Glukonat) | 40 mcg | 100% |
Magnesium (Citrat) | 280 mg | 16% |
Selen (Natrium) | 55 mcg | 100% |
Ingredienser: Mineraler (magnesium citrat, järnpyrofosfat, zinkglukonat,manganglukonat,kopparkarbonat, kaliumjodid, natriumselenit, kromklorid) Vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, dl-alfa-tokoferol, d-pantotenat-kalcium, riboflavin, pyridoxine hcl, thiamine hcl, retinol, pteroylmonoglutaminsyra, d-biotin, kolekalciferol, cyanokobalamin, frukt och bärpulver av (tomat, nypon, hallon, morot, granatäpple, vindruva (kärna), blåbärsextrakt) metylsulfonylmetan (MSM) L-karnitin, spenatpulver, chlorella, spirulina, grönt te-extrakt, inulin, alfa-liponsyra, coenzym-q10, gelatinkapsel (bovint), glycerol.
Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.
Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras MJÖLK, ÄGG och SOJA.