Sista chansen

2

Better You Premium Kollagen 120 caps

349 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Kollagen

 • Beskrivning
 • Kollagen är ett protein som bidrar till uppbyggnaden utav kroppens struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, ligament, bindväv och hud.
  Produktionen av kollagen är som högst kring 20-årsåldern och redan vid 25-års ålder så börjar kroppens egna produktion av kollagen att minska och vid 60-års ålder så kan kroppens egna produktion av kollagen ha minskat med hela 50%. 

  • Med nyponextrakt
  • Med vitamin C
  • MSM
  • Kondroitin


  Ledhälsa & skönhet

  Better You Premium Kollagen innehåller en rad effektiva ingredienser så som kondroitin som är ett ämne som finns naturligt i brosk och bindväv och räknas som en essentiell byggsten för dessa och då stöttar leder och hud. Vitamin som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse främst för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets och tändernas normala funktion. MSM är ett organiskt svavel och jobbar mycket bra ihop med övriga ämnen.


  Doseringsförslag:
  Intag 4 kapslar dagligen de 2 första veckorna. Intag därefter 2 kapslar dagligen. Kapslarna intas i samband med måltid fördelat morgon och kväll. OBS Förstagångsanvändare av MSM rekommenderas från tillverkaren att inta 2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  120 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  120 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per:1 kapselDRI*2 kapslarDRI*
  Hydroliserat kollagen (fisk)1200 mg**2400 mg**
  Kondroitin sulfat (marint)120 mg**240 mg**
  MSM (dimetylsulfon)120 mg**240 mg**
  Nyponextrakt 4:180 mg**160 mg**
  Vitamin C20 mg26%40 mg53%

  Ingredienser: Marint hydrolyserat kollagen typ 1 (fisk), kondroitinsulfat 90% (marint), dimetylsulfon (MSM), Nyponextrakt 4:1, askorbinsyra (Vitamin C), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel (HPMC).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5