Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-27%
Kampanj
10 GAAM Collagen 350 g Unflavoured
Fler varianter
-23%
Kampanj
34 GAAM Collagen 250 g
Fler varianter
199 kr 259 kr
-15%
Kampanj
19 BioTechUSA Collagen 300 g
5 BioSalma Pure Collagen 500 g
Fler varianter
-25%
Kampanj
8 Elexir Pharma Marint Kollagen 175 g
-20%
Lagerrensning
3 KLEEN Daily Collagen Protein 500g
-23%
Kampanj
6 2 x GAAM Collagen 350 g
Fler varianter
0 BioSalma Pure Collagen 250 g
Fler varianter
15 Lohilo Collagen 300 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
3 Kleen Marine Collagen 150 g
-18%
Kampanj
0 3 x GAAM Collagen 250 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
2 2 x GAAM Collagen 250 g
Fler varianter
-19%
Kampanj
3 3 x GAAM Collagen 350 g
Fler varianter
Artikel 27 av 27

Vad är kollagenpulver bra för?

Många som tar kollagenpulver kan uppleva förbättrad hudhälsa, stärkta leder och ben, främjad hårväxt och nagelstyrka samt förbättrad muskelmassa. Tänk dock att resultat och effekter av kollagen varierar från person till person. För att hitta mer inspiration kan du läsa vårt inlägg kollagen bäst i test, här går vi igenom fyra populära kollagenpulver från kända märken.

Vilket kollagenpulver ska jag välja?

Det finns några saker du bör tänka på när du väljer ett kollagenpulver. Börja med att fundera på om du har några allergier - då många hälsokost och kosttillskott med kollagen kan innehålla fisk och skaldjur, mjölk och spår av nötter. Vad är dina mål? Vill du främja hår- eller nageltillväxt? Minska synliga ålderstecken? Vill du ha en snabbverkande effekt kan hydrolyserat kollagen vara ett bra alternativ. Bra att veta är att hydrolyserat kollagen är nedbrutet i kortare segment (kollagenpeptider), vilket gör det mer lättlösligt och upptagligt i kroppen. Kollagentillskott, oavsett om det är kollagenpulver eller kollagentabletter är ofta från fisk eller nötboskap. Om du har särskilda kost- eller dietvanor, välj ett kosttillskott med kollagen som tillgodoser dessa.

Här hittar du också kollagenpulver som är smaksatta och pulver utan smak - välj något som passar dig och dina behov. Vi har skrivit en guide för dig som behöver hjälp att välja rätt kollagentillskott. Här har vi samlat alla våra bästa tips och råd, så att du kan välja det rätta kollagentillskottet för dig.