Missa inte dessa erbjudanden!

4
Utförsäljning
30
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

ACTLY Speed Ladder

199 kr / 139 kr
149 kr

Tidigare lägsta pris

149 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Inspiration från andra

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • ACTLY Speed Ladder är ett roligt och smidigt redskap för träning av koordination, balans och snabbhet!
  ACTLY Speed Ladder är ett bra hjälpmedel för dig som vill träna upp koordination, balans och snabbhet. Den är enkel att använda och övningarna kan varieras på många olika sätt genom att förflytta fötterna mellan sektionerna både framåt, bakåt och i sidled. Speed Ladder är speciellt användbar för utövare inom explosiva sporter som löpning, fotboll, rugby, tennis m.fl.

  • För koordination, balans och snabbhet
  • Kompakt format, enkel att ta med
  • Slitstarkt nylonband med öglor
  • Påse medföljer

  Intensiv och rolig träning!

  ACTLY Speed Ladder är utrustad med ett nylonband med praktiska öglor som går att fästa på underlaget vid behov. Speed Ladder är enkel att ta med och går att använda både inom- och utomhus. Efter användning kan den enkelt rullas ihop och förvaras i den kompakta och medföljande påsen.

  ACTLY Speed Ladder är ett praktiskt och portabelt redskap för att träna upp ditt fotarbete. Stegen är 4 meter lång och uppdelad i 7 sektioner med 8 individuella plastlister. Avståndet mellan sektionerna kan enkelt justeras genom att flytta listerna och det går även att skjuta listerna åt sidan för att minska antalet sektioner.


  Material:
  PVC.

  Storlek:
  400 x 42 x 1 cm.
 • Innehåll

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sture Bjarnelind 2023-01-08
Varan är helt okej, men motsvarade inte vad jag beställt. Den är nästan dubbelt så lång som i produktinformationen - men betydligt fler steg. Nu är ju inte det hela världen och sett till priset är varan absolut ***. Men ni bör ändå ändra i produktinformationen.
Lina Norberg 2022-09-13
Verifierat köp
Bra för att vara en av de billigare speed ladder. Positivt att det enkelt går att ändra avståndet mellan pinnarna.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5